Máte radi pešie výlety v horskej prírode, aktívne trávenie času alebo odpočinok vo wellness? Počas pobytu v Hoteli Auri *** zažijete všetko. Čaká na vás relaxačné wellness centrum s 2 saunami, terasou a bazénom. Pochutnáte si na polpenzii s raňajkami formou bufetu a výdatnými trojchodovými večerami.​

O ubytovaní

Hotel Auri *** nájdete v obci Rudník, len 6,5 km od Krkonôš. Pôjde tak o vynikajúcu lokalitu pre milovníkov hôr, lyžovania a iných zimných športov. Krajina Krkonôš a okolia je ale plná zaujímavostí aj v teplejších mesiacoch a o príležitosti na výlety nebudete mať núdzu.

V zime bude najväčšou atrakciou v tejto oblasti, samozrejme, lyžovanie. Od hotela ste počas chvíľky v lyžiarskom areáli Černý důl (6,5 km) alebo v areáli Jánske Lázně (7,3 km), oba spadajú pod Ski rezort Černá hora - Pec. Zájsť si môžete aj do obľúbeného Skiareálu Herlíkovice (14,5 km) so 12 km zjazdoviek alebo do Lyžiarskeho areálu Mladé Buky (11,3 km), ktorý je ideálny pre rodiny s deťmi a nájdete tu aj najdlhšiu bobovú dráhu v Krkonošiach.

Dovolenka v teplejších mesiacoch je zase skvelou príležitosťou na najrôznejšie výlety. Môžete vystúpiť na najvyššiu českú horu, Sněžku (23,9 km), alebo sa prejsť Chodníkom korunami stromov (6,1 km). Tento drevený chodník s vežou má viac ako 1,5 km a z vyhliadky vo výške 45 metrov uvidíte koruny tých najstarších stromov v Krkonošiach. Ak sa radšej držíte nohami na zemi, určite nepohrdnete výletom k slávnemu Mumlavskému vodopádu (37,9 km) alebo cez Černohorské rašeliniská (12,7 km), ktorým vedie 3 km dlhý náučný chodník.

Po aktívnom dni, samozrejme, prichádza na rad zaslúžený relax. A keby vám náhodou wellness centrum v Hoteli Auri *** nestačilo, vyskúšajte Aquapark Špindlerův Mlýn (23,9 km) s wellness zónou, bazénom, vírivkami a toboganmi alebo liečebné spa v Jánskych Lázňach (7,9 km) so širokou ponukou wellness, relaxačných a liečebných procedúr.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba (20-25 m²) môže byť vo variante s manželskou posteľou alebo s dvomi oddelenými posteľami. K vybaveniu izby patrí vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, chladnička, šatníková skriňa, kresielka a stolík na posedenie, WiFi pripojenie a LCD televízie.

Apartmán Standard (40 m²) je vhodný až pre 4 osoby. Skladá sa z dvoch izieb, jedna je vybavená manželskou posteľou a druhá rozkladacou pohovkou. Súčasťou apartmánu je aj vlastná kúpeľňa s vaňou a k vybaveniu patrí LCD televízia, písací stôl, chladnička, šatníková skriňa, zrkadlo a skrinka na topánky. K dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Nedostatku kulinárskych zážitkov sa nemusíte báť. Hotelová reštaurácia vám každý deň pripraví pestré raňajky formou bufetu, kde si vždy vyberiete podľa chuti. Na konci dňa sa nasýtite bohatou trojchodovou večerou, ktorá zahŕňa polievku, hlavné jedlo, dezert alebo šalát a ovocie.

Kde budete relaxovať?

Wellness centrum hotela pozostáva zo saunového sveta s fínskou saunou a infrasaunou, vnútorného vykurovaného bazéna, relaxačnej zóny a vonkajšie terasy, kde môžete odpočívať s nádherným výhľadom do krajiny. Prístup do wellness centra majú len hostia hotela a je otvorené každý deň od 10:00 do 22:00 hodín. Cena vstupu je 250 Kč/osoba/hodina, prípadne si wellness zónu môžete objednať pre seba za 1 500 Kč/1,5 hodiny. Ráno od 7:30 do 10:00 hodín je vstup do bazéna na 20 minút zadarmo.

Hotel Auri ***

Hotel Auri ***

Rudník 134 , Rudník u Vrchlabí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Multibio s.r.o. IČ: 02003678


+ 420 606 706 591

recepce@hotelauri.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
20 km
Vzdialenosť od kúpeľov
13 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
4,5 km
Bežkovanie
5 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v leteTip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn