Doprajte si pobyt plný výletov a zážitkov. V Penzióne Pod Vyhlídkou vás čaká pohodlné ubytovanie v dvojlôžkových izbách, servírované raňajky, fľaša vína v izbe aj neobmedzený vstup do infrasauny. Z prekrásnej oblasti pod Krknošami to nebudete mať ďaleko ani do ZOO Dvůr Králové.

O ubytovaní

Uprostred nádhernej prírody Podkrkonošia objavíte útulné ubytovanie v Penzióne Pod vyhlídkou. Nachádza sa v osade Arnoštov v blízkosti hradu Pecka (4,4 km) a kúpeľného mesta Lázně Bělohrad (10 km). V zime je možné využiť bežecké stopy, ktoré vedú okolo penziónu, alebo sa vydať na blízke zjazdovky v Pecke (5 km), Vrchlabí - Kněžický vrch (20 km), Herlíkovice (25 km) a Špindlerův Mlýn (35km).

Kde budete spať?

Čakajú vás pohodlné a prakticky zariadené dvojlôžkové izby s chladničkou, TV a WiFi pripojením, každá z nich má tiež samostatnú kúpeľňu so sprchou. Ak vás počas dňa náhodou pochytí hlad, k dispozícii budete mať kuchynku vybavenú rýchlovarnou kanvicou, varičom či mikrovlnkou. Kuchynka je spoločná pre dve izby.

Ak sa na výlet chystáte s partiou priateľov alebo s veľkou rodinou, dajte prednosť ubytovaniu v priestranných apartmánoch, kde sa pohodlne vyspia aj piati ľudia. K dispozícii budete mať aj samostatnú kúpeľňu a kuchynku, TV a WiFi pripojenie sú samozrejmosťou.

Na čom si pochutnáte?

Kávu alebo čaj podľa vašej chuti si objednáte v krčmičke priamo v penzióne. Tešiť sa tu môžete tiež na servírované raňajky kombinované so studeným bufetom. Počas dňa sa zas do Hospůdky príďte osviežiť pivom z neďalekého Novopackého pivovaru, skvelo vám padne hlavne po výlete v okolí.

Kde budete relaxovať?

Po návrate s hlavou plnou čerstvých zážitkov si poseďte na terase či v záhrade. V chladnejších mesiacoch vám namáhané svalstvo skvelo zahreje infrasauna.

Penzion Pod Vyhlídkou

Penzion Pod Vyhlídkou

Arnoštov 13 , Pecka
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
INSTITUT INPRO, a.s. IČ: 25133942


+420 603 433 110

rezervace@podvyhlidkou.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1 km
Zjazdovka
4,7 km
Bežkovanie
100 m

Tipy na výlet

ZOO Dvor Králové

ZOO Dvor Králové Tip na výlet

Všetci milovníci zvierat a rodiny s deťmi určite poznajú vychýrenú Zoo s pravým africkým safari. V Zoo Dvůr Králové vás čaká viac ako 2300 druhov zvierat. Park sa preslávil chov nosorožcov, nájdete tu najväčšiu skupinu žiráf chovanú mimo Afriky, pavilóny pre šimpanza, šelmy či slony a ďalšie zvieratá africkej savany.

Aké je najväčšie lákadlo tejto ZOO?

Ide o Africké safari Jozefa Vágnera a Levie safari, ktoré ponúka možnosť vydať sa prechádzkou medzi voľne sa pohybujúce zvieratá. Na výber, ako sa na cestu vydať, je z troch možností - vlastným autom, Afrika truckom alebo Safaribusem. Súčasťou jazdy Afrika truckom aj Safaribusem je zaujímavý a zábavný výklad. Trasa meria približne 5 kilometrov. Môžete pozorovať zebry, žirafy, antilopy a za špeciálnu bránou na vás čaká takmer kilometrová cesta levím safari.

 Pre odvážlivcov je pripravené aj večerné safari, lanový park alebo možnosť vyskúšať si úlohu ošetrovateľa v ZOO. Tak neváhajte a objavujte zvieraciu ríšu pekne z blízka.

Viac informácií
Lázně Bělohrad
Lázně Bělohrad
Byšičky
Byšičky
Jičín
Jičín