Krásny pobyt v Krkonošiach prežijete v Pensionu Relax v Peci pod Sněžkou. Na zjazdovku to budete mať pár krokov, blízko je aj Chodník korunami stromov a ďalšie krásne výletné ciele. Vyberte si pobyt bez stravy, s raňajkami či s polpenziou a užite si aj relaxáciu v privátnom wellness, zábavu počas bowlingu a veľa výhod so zľavovou kartou hosťa.

Overené Travelkingom

“Pension Relax je ideálnym ubytovaním počas návštevy Krkonôš. Cítili sme sa tu veľmi dobre. Izba bola pohodlne zariadená a čistá, strava vynikajúca a personál veľmi milý. Navyše je tu možnosť relaxácie vo forme privátneho wellness s vírivkou a saunou, kde sme si po celodennom výlete na Sněžku skvele oddýchli. Stihli sme aj zopár výletov, ale určite odporúčam dlhší pobyt, pretože aktivít je v okolí naozaj veľa.” Prečítajte si celú recenziu

Zuzana Andělová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Júli 2022

O ubytovaní

Pension Relax stojí v malebnom horskom stredisku Pec pod Sněžkou - Velká Úpa na úpätí hory Sněžky. Pension je moderne zariadený a ako napovedá jeho názov, hostia by tu mali hlavne relaxovať. Nemusíte sa ale báť ani nedostatku vyžitia, v okolí nájdete mnoho krásnych výletných cieľov a zaujímavých atrakcií, vrátane Relax parku (2,6 km) s bobovou dráhou a ďalšími aktivitami.

Pešo si prejdite Javorskú cestu (2,2 km) a vydajte sa k vodopádom Vavřincovho dolu (3,3 km) alebo k Velkým Tippeltovým boudám (6,1 km) – jednej z najzachovalejších ukážok ľudovej architektúry v Krkonošiach. Pokračovať môžete k lesnému hrádku Aichelburg (3,7 km) z roku 1863 alebo na Ceste okolo Černohorských vodopádov (7,5 km). A vynechať by ste nemali ani návštevu krásneho Černohorského rašeliniská (7,6 km) alebo slávnej Chodníky korunami stromov (13,5 km).

V zime to k najbližšiemu lyžiarskemu centru, Skiport Velká Úpa, budete mať len 350 m. A hneď môžete sa šantiť na 2,4 km zjazdoviek. Do slávneho Skiareálu Pec pod Sněžkou (2,5 km) potom dôjdete autom za pár minút. Otestovať môžete aj obľúbené skiareály Černý důl (18 km) a Černá hora (12,5 km) so sánkarskou dráhou. Alebo si zájdite na lyžovačku do Špindlerovho Mlýna (44 km), autom ste tam za cca trištvrte hodiny.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlne zariadených izbách s LCD televízorom, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom. Väčšina izieb má tiež možnosť prístelky a niektoré majú krásny výhľad na rieku.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu s moderným interiérom sa občerstvíte teplými a studenými nápojmi, polievkami, hotovými jedlami aj hamburgermi. V lete je k dispozícii vonkajšia terasa.

Kde budete relaxovať?

Ako už jeho názov napovedá, penzión disponuje vlastným wellness centrom, kde zabudnete na všetky starosti. Na relax vám tu poslúži vírivka s perličkovou a bublinkovou masážou a fínska sauna.

Niečo naviac

O zábavu sa postarajú 2 bowlingové dráhy priamo v penzióne. K výletom sa vám potom bude hodiť požičovňa elektrobicyklov.

Pension Relax

Pension Relax

Pec pod Sněžkou – Velká Úpa 140 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hoffmann Relax s.r.o. IČ: 06739857


+420 737 780 080

info@pensionrelax.cz

Check In
od 16:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
21 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
0,2 km