Užite si pobyt v Krkonošiach v Hoteli SPA Bílý Hořec ***, ktorý leží priamo v centre mesta Harrachov. Tešiť sa môžete na hotelové Rímske kúpele s relaxačnými ležadlami, vírivkou, parnou saunou aj Kneippovým chodníkom. Pochutnáte si na vynikajúcej polpenzii a užijete si krásne výlety po okolí. Na dosah máte Mumlavské vodopády, Anenské údolie, bobovú dráhu a ďalšie atrakcie.

O ubytovaní

Hotel SPA Bílý Hořec *** leží v Krkonošiach, a to rovno v centre obľúbeného Harrachova. Kúsok to budete mať ku všetkým skvelým miestam ako je Mumlavský vodopád (1,4 km), Anenské údolie (550 m), Čerťák (6,1 km) a vyhliadka Harrachov (5 ,6 km). Navštíviť môžete tiež Banícke múzeum (1,3 km) alebo Múzeum skla (1,2 km). Deti určite nadchne Detský park pri lanovej dráhe (500 m) a Včelí náučný chodník (2,3 km). A všetci aktívni jedinci sa môžu vyšantiť na bobovej dráhe a v Monkey parku (1,2 km) so 14 lanovými prekážkami.

Milovníci zimných športov ocenia blízkosť ski areálu Čertova hora (400 m), kde môžete preveriť svoje schopnosti na 4 zjazdovkách všetkých obtiažností. Na dosah budete mať aj menší ski areál Amálka (2 km) a tréningový park Zákoutí (650 m). V Harrachove a okolí navyše čaká viac ako 100 km upravovaných bežeckých trás. Vyrazte napríklad rovno na Krkonošskú bežeckú magistrálu, na ktorú sa pohodlne napojíte z vrcholu Čertovej hory. Tam sa vyveziete lanovkou, ktorá zastavuje len 450 m od hotela.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 38 komfortných izieb s interiérom ladeným do dobového štýlu, ktorý skvele súznie s atmosférou hotela. V každej izbe je pohodlná posteľ, televízia a stôl so stoličkou. Súčasťou izby je vždy aj vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

  • Dvojlôžková izba meria 19 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými lôžkami.
  • Dvojlôžková izba s prístelkou má plochu 25 m² a ubytuje až 3 osoby na manželskej posteli a prístelke.
  • Rodinná štvorlôžková izba ponúkne priestor 36 m² a lôžka pre 4 osoby.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte predovšetkým na tradičnej českej kuchyni, tešiť sa ale môžete aj na osvedčené medzinárodné pokrmy, ktoré vám šéfkuchár so svojim tímom starostlivo pripraví.

Kde budete relaxovať?

K hotelovému komplexu patrí aj wellness centrum Římské lázně, v ktorom sa budete cítiť ako v antickom paláci. Vychutnajte si parádny odpočinok vo vírivke pri pohľade na fontánku. Ďalej je tu parná sauna, relaxačné ležadlá a Kneippov chodník.

Hotel SPA Bílý Hořec ***

Hotel SPA Bílý Hořec ***

Harrachov 178 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Atanerš hotels, s.r.o. IČ: 24217247


(+420) 485 102 283

rezervace@spabilyhorec.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
2,5 km
Zjazdovka
0,9 km
Bežkovanie
0,4 km

Tipy na výlet

Harrachov

Harrachov Tip na výlet

Harrachov je kultúrnym aj športovým centrom západných Krkonôš. Navštíviť tu môžete jednu z najstarších sklární v Čechách s názvom Novosad, Banícke múzeum s prehliadkou ťažobnej štôlne alebo 1 000 metrov dlhú bobovú dráhu. Harrachov je tiež známym miestom skokanských súťaží a ponúka ideálne podmienky pre bežkárov v zime a cez leto pre turistiku všetkých stupňov náročnosti. Lanovka na Čertovu horu je v prevádzke po celý rok.

Viac informácií
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn