V Penzióne Stonožka neďaleko Karlovej Studánky sa môžete tešiť na pohodový pobyt s ubytovaním v originálnom obytnom sude. Tešte sa aj na vstup do vírivého suda, alebo do sudového wellness Thermal parku Hotela Džbán ***. V cene je tiež polpenzia a hodina billiardu. Dieťa do 12 rokov má pobyt s vami zdarma.

O ubytovaní

Novo zrekonštruovaný Penzión Stonožka leží presne medzi Vrbnom pod Pradědom (4 km) a Karlovou Studánkou (3 km) v dedinke Ludvíkov, čo je dokonalá pozícia pre aktívnu aj relaxačnú dovolenku .

Športoví nadšenci určite radi v zime vyrazia na zjazdovku v niektorom z neďalekých ski areálov. Medzi najobľúbenejšie patrí areál Kopřivná (6 km), ktorý je otvorený po celý rok, okrem lyžovania totiž ponúka aj požičovňu bicyklov, jazdu na horských buginách a ďalšie atrakcie. Zalyžovať si môžete aj v Pradědovej aréne (2 km) a malú zjazdovku U sovy dokonca nájdete hneď pár metrov od penziónu.

Ak cestujete hlavne za relaxom a wellness centrum v penzióne by vám bolo malé, navštívte napríklad malebné Horské kúpele Karlova Studánka (3,7 km), Termálne kúpele Velké Losiny (33,4 km) s pestrou ponukou procedúr alebo Balneopark Priessnitzove kúpele (27,2 km), unikátny liečebný areál v prírode.

Nadšení výletníci určite radi pokoria horu Praděd (11,9 km) so slávnym televíznym vysielačom, alebo sa vydajú objavovať krásy Chránenej krajinnej oblasti Jeseníky, ktorá penzión obklopuje. Tá očarí hustými lesmi a rozprávkovými rašeliniskami. A keby vám chôdza po zemi bola málo, môžete sa prejsť aj Cestkou v oblakoch (60 km). Táto 710 m dlhá lávka vás vynesie až do výšky 55 m, kde môžete z točitej veže pozorovať krásu okolitej krajiny.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 8 pohodlných izieb, ktoré majú vďaka dreveným stropom hrejivú atmosféru a nechýba im vlastná kúpeľňa, televízia a WiFi pripojenie. K dispozícii je tiež ubytovanie v štýlových obytných drevených sudoch (podľa variantu). Nedostatku pohodlia sa v tomto prípade rozhodne nemusíte báť, sudy majú vlastné sociálne zariadenie, elektrické kúrenie, televíziu a WiFi.

Na čom si pochutnáte?

V modernej reštaurácii si každé ráno pochutnáte na raňajkách a neskôr aj na večeri s dvomi chodmi. Reštaurácia sa špecializuje predovšetkým na tradičné české, ale aj medzinárodné jedlá.

Kde budete relaxovať?

Priamo v penzióne nájdete malé wellness centrum, ktoré sa skladá z menšieho vnútorného bazéna, sauny s ochladzovacou kaďou a vonkajšej vírivky.

Určite navštívte tiež Thermal park v Hoteli Džbán *** a doprajte si uvoľňujúci kúpeľ v sude. Ku kúpeľom sa používa minerálna voda z liečivého prameňa Maxmilián, ktorý pramení priamo v útrobách hotela. Každý kúpací sud s vírivkou má kapacitu 8 osôb. Okrem toho nájdete v Thermal parku aj saunu až pre 10 osôb, ochladzovaciu kaďu a bazén s protiprúdom. V hotelovom wellness centre sa tiež za príplatok môžete tešiť na rôzne masáže, zábaly či kúpele (bylinné, uhličité, vitálne).

Cestujete s deťmi?

Deti sa do sýtosti vybláznia na vonkajšom detskom ihrisku s preliezkami a hojdačkami, ktoré nájdete v areáli penziónu.

Niečo naviac

Večer si môžete spestriť biliardom, cez deň zase neváhajte vyraziť na cyklovýlet, v penzióne sú na zapožičanie horské bicykle.

Penzion Stonožka

Penzion Stonožka

Ludvíkov 78 , Ludvíkov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Spolek Slezská republika IČ: 04642414


+420 734 428 536

info@penzionstonozka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Zastávka
10 m
Zjazdovka
70 m
Bežkovanie
70 m