Ubytujte sa v Horní Bečve v Penzióne Na Lůkách a užite si všetky prednosti tejto lokality - priehradu a pôvabnú prírodu aj turistické trasy smerujúce na Pustevny. V cene máte tiež lahodnú polpenziu, 30 minút v saune a využitie stolného tenisu.

O ubytovaní

Penzión Na Lůkách ponúka príjemné ubytovanie uprostred nádhernej beskydskej prírody. Nájdete ho v horskej obci Horní Bečva, ktorá je súčasťou CHKO Moravskosliezske Beskydy.

Okolím vedie množstvo turistických trás, a tak je penzión ideálnym východiskovým bodom na výlety po zaujímavých miestach tohto rázovitého kraja. Pri zdolávaní hory Radhošť (15 km) sa po ceste zastavte na Pustevnách (11 km) s úchvatnými chatami od architekta Dušasa Jurkoviča a potom tiež pri soche Radegasta (13 km). Za krásnymi výhľadmi sa vydajte na Jurkovičovu rozhľadňu (16 km) alebo na Chodník Valašska (12 km).

Počas horúcich letných dní sa vydajte za osviežením k vodnej nádrži Horní Bečva (2 km) alebo do Aquaparku Frenštát pod Radhoštěm (25 km). V zime zase vyrazte na bežky alebo na lyžovačku do neďalekého Ski areálu Rališka (3,2 km), kde na vás čakajú 4 upravované zjazdovky. O kus ďalej nájdete Ski areál U Sachovy studánky (4,3 km) a Ski areál Mečová (3,7 km), v okruhu niekoľkých kilometrov potom čaká množstvo ďalších lyžiarskych centier. Nedostatku zimného vyžitia sa tak rozhodne báť nemusíte.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe, apartmáne alebo štýlovej drevenej chatke. Bez ohľadu na typ ubytovania budete mať k dispozícii WiFi pripojenie, televíziu a vlastnú kúpeľňu.

  • Izba Standard môže byť v dvoj až štvorlôžkovej variante, niektoré izby umožňujú aj prístelku. Okrem postelí tu nájdete aj stôl s posedením.

  • Apartmán sa nachádza na druhom poschodí a skladá sa z dvoch spální, predsiene a obývacej izby s krbom, kuchynkou a pohodlnou rozkladacou pohovkou.

  • Chatka ponúkne pohodlné ubytovanie a dostatok súkromia spolu s vnútorným a vonkajším posedením a chladničkou.

Na čom si pochutnáte?

V modernej reštaurácii s krbom a terasou si pochutnáte na domácej kuchyni s obľúbenými moravskými dobrotami, pripravené z lokálnych surovín.

Kde budete relaxovať?

Penzión disponuje saunovým sudom a kúpacou kaďou, kde si skvele oddýchnete. Po dohode si môžete dopriať aj relaxačnú masáž.

Cestujete s deťmi?

Zábavu si malí hostia užijú v detskej herni a na vonkajšom ihrisku.

Niečo naviac

V penzióne je tiež biliard a ruské kolky. Za pekného počasia oceníte aj vonkajšie ihrisko na loptové športy, letná terasa, ohnisko a gril. Športovcom príde vhod úschovňa bicyklov a lyží alebo zimný skibus na Sachovu studánku a Rališku.

Penzion na Lůkách

Penzion na Lůkách

Horní Bečva 0296 , Horní Bečva
Česká republika

+420 739 315 960

penzionek@centrum.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od jazera
22 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
3,2 km
Bežkovanie
3,2 km