Ubytujte sa v hoteli s vlastným termálnym prameňom, nechajte sa rozmaznávať vo wellness s bazénmi, vírivkou a saunami a posilnite sa polpenziou. O aktívny odpočinok sa postará tenis a hladkanie miestnych zvierat. Pritom ste len 30 minút od centra Budapešti.

Vedeli ste, že...?

Rodičia súčasného majiteľa pred viac ako 38 rokmi hľadali vhodný priestor, aby si mohli zaobstarať koňa. A tak narazili na túto budovu. Aby mohla byť využívaná aj na ubytovanie, urobili novú slamenú strechu a hotel neustále rozširovali a opravovali. Bohužiaľ, počas rekonštrukcie v roku 1990 došlo k požiaru a budova musela byť prestavaná. A tak vznikol Nyerges Hotel Thermal ***superior, ktorý je najväčším dvojposchodovým hotelom so slamenou strechou v strednej Európe.


O ubytovaní

Nyerges Hotel Thermal *** superior sa nachádza zhruba pol hodiny jazdy od centra Budapešti (40 km). Je teda ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú mať maďarskú metropolu na dosah, zároveň si ale radi užijú relaxáciu v príjemnom vidieckom prostredí. Prejdite si Monorský vinársky chodník alebo chránenú oblasť Jupiterský les (5,9 km), navštívte stovky rokov staré panstvo Vigadó (3 km) a vyskúšajte degustáciu vín v miestnych pivniciach.

Samozrejme nesmiete vynechať výlet do maďarského hlavného mesta. Medzi hlavné turistické lákadlá Budapešti patria Budínsky hrad, budova Parlamentu, Bazilika sv. Štefana či Rybárska bašta. Navštíviť môžete tiež veľa múzeí, galérií a divadiel, zviezť sa druhým najstarším metrom na svete alebo si mesto prezrieť z Budapeštianskeho reťazového mosta či Gellértovej hory.

Kde budete spať?

Ubytovaní bude v komfortnej dvojlôžkovej izbe typu Standard s nábytkom v dobovom štýle. Izba má plochu 20 m² a je vybavená manželskou posteľou (160x200 cm) alebo 2 jednolôžkami (90x200 cm). K dispozícii budete mať aj televíziu, telefón, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a bidetom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Albion s príjemnou atmosférou a terasou si môžete vyberať z ponuky plnej tradičných domácich špecialít maďarskej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

Výnimočnú relaxáciu ponúka hotel vďaka vlastnému termálnemu prameňu s teplotou 40 °C, ktorý vyviera z hĺbky 700 m. Hotelové wellness zahŕňa vonkajší aj krytý bazén, vírivku, fínsku saunu a slnečnú terasu.Miestny termálny prameň je výborný ako:

  • úľava od svalových ťažkostí (artróza, bolesti chrbta)
  • rehabilitácia po ortopedickom zákroku
  • pomocná liečba kardiovaskulárnych ochorení

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú zábavu na 2 vonkajších ihriskách a v mini zoo s poníkmi, oslicou a ovečkami. V hoteli sú navyše k dispozícii stolné hry, omaľovánky a iné.

Niečo naviac

Hotel ponúka bohaté možnosti vyžitia, vrátane tenisového kurtu, stolného tenisu, bedmintonu, biliardu a mini futbalového ihriska. Tiež si tu môžete požičať bicykle na výlety alebo si objednať jazdu kočom.

Nyerges Hotel Thermal ***superior

Nyerges Hotel Thermal ***superior

Hegyessy Tanya 3 , Monor
Maďarsko

+36 29 410 758

info@nyergeshotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
40 km
Vzdialenosť od jazera
10 m
Zastávka
0,9 km

Tipy na výlet

Budapešť

BudapešťTip na výlet

Maďarská metropola je jedným z najkrajších miest Európy i sveta, v ktorom je navyše v ako jedinom veľkomeste na svete viac ako stovka termálnych prameňov a studní. Rozhodne stojí za dlhú návštevu, a to nielen kvôli pamiatkam, ako sú Kráľovský palác (nazývaný tiež Budínsky hrad), budova parlamentu, Margitin ostrov (Margit-sziget) či Rybárska bašta, ale tiež kvôli bohatému kultúrnemu životu, miestnym trhom, slávnym reštauráciám a ďalším turistickým lákadlám. Spomínaný Budínsky hrad sa nachádza pozdĺž brehu Dunaja, ktorý Budapešťou preteká, a je spoločne s Andrássyho triedou zapísaný na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Čo by ste v Budapešti rozhodne nemali vynechať?

  • Výstup k Matejovmu chrámu s vežou Rybárskej bašty a s nádherným výhľadom na mesto
  • Prehliadku majestátnej budovy parlamentu a jeho okolia
  • Prechádzku na Margitin ostrov uprostred Dunaja, ktorý je jedným veľkým, udržiavaným parkom
  • Preskúmanie jednej z najvýznamnejších ulíc Budapešti, Váci utca, ktorá je ukážkou meniacich sa architektonických štýlov 19. a 20. storočia
  • Návštevu niektorých z budapeštianskych kúpeľov, napríklad termálnych kúpeľov Széchenyi, kde sa lieči reumatizmus, poruchy pohybového, dýchacieho a tráviaceho ústrojenstva, artritída a neuritída a ďalšie
Viac informácií
Kúpele v Budapešti
Kúpele v Budapešti
Rybárska bašta
Rybárska bašta
Tropicarium
Tropicarium