Doprajte si štýlový pobyt v srdci chránenej krajinnej oblasti Jeseníky! Ranč Orol *** bude skvelým východiskovým bodom pre najrôznejšie výlety, pred ktorými sa dôkladne posilníte raňajkami vo forme bufetu. Dovolenku si môžete spestriť aj množstvom aktivít s 20 % zľavou – vyskúšajte napríklad jazdu na koni, prejdite sa na štvorkolke alebo si zarelaxujte vo wellness.

O ubytovaní

Ranč Orel *** sa nachádza priamo v srdci chránenej krajinnej oblasti Jeseníky, v obci Česká Ves, neďaleko kúpeľného mesta Jeseník a ďalších skvelých výletných cieľov. Tešiť sa sem môžu milovníci letných i zimných športov, zapálení turisti alebo hostia, ktorí chcú načerpať energiu v krásnej prírode.

Jej pôvaby môžete obdivovať pri rôznorodých výletoch. Značené turistické trasy vás dovedú k obľúbeným výletným cieľom v okolí. Patrí k nim napríklad vyhliadka na Krížovom vrchu (5,9 km), rozhľadňa Zlatý Chlum (5 km), hrad Žulová (15,1 km) či rašeliniská a machové jazierko Rejvíz (9,2 km). Prírodné krásy Jesenicka patrične oceníte aj v zime, vďaka desiatkam kilometrov upravovaných bežeckých trás. Pobyt si môžete spestriť aj zimnými športmi na zjazdovkách blízkeho Skiareálu Lázeňský vrch (11,6 km), Skiparku Filipovice (14,9 km) alebo moderného Ski areálu Praděd (38,1 km).

A nevynechajte ani návštevu neďalekého mesta Jeseník (5,3 km), ktoré okrem mimoriadne čistého vzduchu láka aj množstvom liečivých prameňov. Ochutnajte napríklad Alžbetin prameň, Neuburský prameň, prameň Skalka a mnoho ďalších. Blahodarné účinky jesenickej liečivej vody môžete vyskúšať aj v preslávených Priessnitzových liečebných kúpeľoch (8,9 km). Najstaršou pamiatkou mesta je gotická Vodná pevnosť (česky tvrz), v ktorej sídli Vlastivedné múzeum Jesenicka.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovej izbe či apartmáne s moderným komfortom a útulnou atmosférou, umocnenou drevenými prvkami v interiéri. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu, WiFi pripojenie, televíziu a vybavený kuchynský kút.

  • Dvojlôžkové izby sú vybavené manželskou posteľou a rozkladacou pohovkou. Z izieb je prístup na spoločnú terasu.

  • Apartmán s terasou je dvojlôžkový a poteší vlastnou, priestrannou terasou.

  • Apartmánový domček s terasou 2+5 zahŕňa manželskú posteľ a rozkladaciu pohovku na prízemí, poteší navyše aj krbovými kachľami. Pod strechou sa ukrýva spacie poschodie s manželskou posteľou a jednolôžkom. Nechýba vlastná terasa.

  • Apartmánový domček s terasou 6+2 je tiež mezonetový, na prízemí nájdete samostatnú spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou. Na poschodí sa nachádzajú dve manželské postele, rozdelené do samostatných priestorov.

Na čom si pochutnáte?

Na ranči sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu s ponukou slaných i sladkých pokrmov. V letnej sezóne je otvorený aj grill bar, kde si môžete dať poriadny burger alebo hotdog, polievku, pizzu, hranolky a ďalšie obľúbené jedlá. Osviežite sa potom čapovaným pivom, kofolou alebo limonádou.

Kde budete relaxovať?

Oddychovať môžete vo wellness centre s fínskou saunou, kúpacími sudmi a relaxačnou šungitovou miestnosťou, ktorá priaznivo pôsobí na ľudský organizmus. Na ochladenie poslúži prírodné biotopové jazierko s detským vodným ihriskom.

Niečo naviac

Nedostatku vyžitia sa rozhodne obávať nemusíte. Užite si napríklad jazdu na koni, alebo si požičajte kolobežku či štvorkolku a vyrazte preskúmavať okolie.

Ranč Orel ***

Ranč Orel ***

Polská 605 , Česká Ves
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VIRDE spol. s r. o. IČ: 64609782


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,9 km
Vzdialenosť od jazera
3,6 km
Zastávka
1,6 km
Zjazdovka
20 km
Bežkovanie
20 km