Vydajte sa do Českého raja, do Jičína a užite si pobyt plný luxusu. V Grand Hoteli Praha **** sa tešte na prepychové ubytovanie a chutnú polpenziu - večera pripravuje taliansky šéfkuchár. Čaká na vás aj fľaša moravského vína a vstup do privátneho wellness centra Císařské lázně s bazénom s morskou vodou, vírivkou a fínskou saunou.

O ubytovaní

Grand Hotel Praha **** sa nachádza v centre rozprávkového mesta Jičín na pokojnej pešej zóne. Iba pár minút chôdze od hotela sa nachádza Valdická brána a Valdštejnský zámok, Regionálne múzeum a galéria (500 m) či Aqua centrum Jičín (1,5 km). Malebná krajina v okolí mesta je pretkaná množstvom turistických trás. Pešo aj na bicykli sa môžete vydať na výlet do Prachovských skál (7 km), na zrúcaninu hradu Trosky (17 km), na hrad Kost (22 km), na zámok Hrubý Rohozec (28 km), do múzea drahých kameňov v Novej Paci (18 km) či na rozhľadňu na vrchu Tábor (10 km). Navštíviť môžete aj kúpeľné mesto Lázně Bělohrad so zámkom (17 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v originálne zariadenej dvojlôžkovej izbe s drevenou podlahou a rustikálnym nábytkom. Každá izba je vybavená LCD televíziou, WiFi pripojením, chladničkou, posedením, telefónom, fénom, trezorom a vlastnou kúpeľňou.

Za príplatok môžete zvoliť aj jeden z dobových apartmánov. Tie sú priestrannejšie a okrem spálne majú aj samostatnú obývaciu miestnosť s komfortnou sedacou súpravou.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na raňajkách vo forme bohatého bufetu. Kedykoľvek dostanete hlad, môžete si v hotelovej reštaurácii vybrať z jedálneho lístka, v ktorom nájdete špeciality českej i medzinárodnej kuchyne. Jedlá sa podávajú v jedálni vkusne zrekonštruované v historickom štýle s rustikálnym nábytkom, storočnými lustrami a brokátovými závesmi. Súčasťou hotela je ďalej vináreň a pivnica navrhnutá v štýle krčmičiek z dôb Rakúsko-Uhorska.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness, kde je možné si oddýchnuť v saune, vírivke, bazéniku s morskou vodou a pokojovej zóne s pohodlnými ležadlamii.

Grand Hotel Praha ****

Grand Hotel Praha ****

Husova 310 , Jičín
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
CF INVEST spol. s r.o. IČ: 27485960


+420 493 599 210

info@grandhoteljicin.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 125 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od jazera
1 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,7 km
Zjazdovka
15 km
Bežkovanie
15 km

Tipy na výlet

Jičín

Jičín Tip na výlet

Dominantou Jičína je 52 m vysoká Valdická brána, mesto samotné je potom bránou do Českého raja, ktorý patrí k najobľúbenejším turistickým lokalitám Česka. Výlet do Jičína je vhodný pre rodiny s deťmi, keďže ide o domov obľúbeného rozprávkového lúpežníka Rumcajsa. Každý rok sa tu koná festival Jičín - mesto rozprávky, navštíviť môžete tiež Rumcajsov chodník alebo múzeum hry a interaktívnu galériu Rumcajsov svet Radka Pilaře.

Rumcajsova jaskyňa a zrúcanina Brada
Rumcajsova jaskyňa a zrúcanina Brada
Prachovské skaly
Prachovské skaly
Libunecké rašelinisko
Libunecké rašelinisko