Hľadáte krásnu dovolenku v Krkonošiach? Vyberte sa do Wellness Hotela Astra ***Superior a nechajte sa kráľovsky rozmaznávať. Hotel sa nachádza priamo v legendárnom Špindlerovom Mlýne, obklopený krásnou krkonošskou prírodou. Preskúmať ju môžete z pohodlia lanovky, na ktorú budete mať počas pobytu lístky zadarmo. Perličkou hotela je luxusné wellness centrum s krytým bazénom a saunami a čerešničkou na torte je vynikajúca polpenzia.

O ubytovaní

Wellness hotel Astra ****Superior sa nachádza v známom Špindlerovom Mlýne, v srdci Krkonošského národného parku. Je samozrejmé, že ide o lokalitu obľúbenú najmä medzi lyžiarmi, ale skvelé zážitky tu na vás čakajú v každom ročnom období. Teplejšie mesiace sú napríklad skvelou príležitosťou na preskúmanie všetkých zaujímavých výletných cieľov a objavovanie krás národného parku.

A kam sa vybrať v Špindlerovom Mlýne a jeho okolí? Za zábavou sa vyberte do Aquaparku Špindlerův Mlýn (2 km), na Labskú priehradu (3 km) alebo na 1400 m dlhú sánkarskú dráhu (900 m). Lanovkou sa vyvezte na Medvědín (1,5 km) alebo Svatý Petr (1,9 km). Ak vás viac zaujíma naozaj rýchla jazda z kopca, vydajte sa do Rock-It-Nice Bike Parku (39,9 km), kde môžete vyskúšať 7 km tratí. V zime je voľba jasná - zimné športy. Priamo v Špindlerovom Mlýne nájdete 5 lyžiarskych stredísk - Svatý Petr (1,9 km), Medvědín (4,4 km), Hromovka (1,4 km), Horné Mísečky (2,6 km) a Labská (2,6 km) s 27 km zjazdoviek. Okrem toho sa tu nachádzajú bežecké trate v dĺžke desiatok kilometrov.

Nie je možné vynechať ani pôsobivé prírodné úkazy, ako je 148 m vysoký Pančavský vodopád (6,6 km), 10 m vysoký Mumlavský vodopád (16,2 km) alebo nádherné Úpské rašelinisko (14,4 km) s 9 km dlhým náučným chodníkom. Skvelý výhľad na okolitú krajinu budete mať z Chorníka korunami stromov (31,3 km) a najmä z jeho 45 m vysokej drevenej rozhľadne. Pre milovníkov kultúry a historických pamiatok sa v okolí nachádza množstvo múzeí a zaujímavých pamiatok. Pozrite si Múzeum Járy Cimrmana (46,5 km), Múzeum skla alebo Horské múzeum v Harrachove (48 km), Historickú banskú kováreň alebo mesto Janské Lázně s malebnou kúpeľnou architektúrou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z komfortných izieb s krásnym výhľadom. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a vo všetkých priestoroch budete mať k dispozícii aj Wi-Fi pripojenie na internet. Niektoré izby sú vybavené aj balkónom, odkiaľ môžete pozorovať prírodu Špindlerovho Mlýna.

Izba Classic je vhodná pre 2 osoby, nie je v nej možná prístelka. Je vybavená 2 posteľami, ktoré sa dajú oddeliť alebo spojiť do manželskej postele, TV, sušičom vlasov a stolíkom s posedením.

Izba Classic s balkónom je vybavená rovnako ako možnosť bez balkóna, t. j. 2 lôžkami, TV, stolíkom s kreslami a sušičom vlasov. Pozitívom je, že si môžete vychutnať výhľad na krajinu zo spomínaného balkóna. Okrem toho je v tejto izbe možná prístelka.

Izba Comfort je novo zrekonštruovaná izba s balkónom, vhodná pre až 3 osoby vďaka možnosti prístelky. Zaujme moderným, štýlovým interiérom, ktorý zahŕňa manželskú posteľ, stôl so stoličkou, malú pohovku, TV a súpravu na prípravu kávy a čaju. V kúpeľni nájdete kúpeľňové skrinky a sušič vlasov.

Na čom si pochutnáte?

Na prvom poschodí hotela nájdete útulnú reštauráciu, kde na vás každé ráno čakajú bohaté raňajky formou bufetu a deň zakončíte večerou formou bufetu. Na obed si vyberte z klasického menu, ktoré zahŕňa miestne špeciality, ako aj medzinárodné klasiky. Na popoludňajšiu kávu alebo večerný drink sa vyberte do lobby baru na prízemí. Ten je prepojený so zimnou záhradou, ktorá ponúka útulné posedenie.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotelového wellness centra je krytý bazén (26-28 °C) a rozmanitý svet sauny. Zahrejte sa v fínskej, bylinkovej alebo parnej saune, rozprúďte si krv na Kneippovom chodníku a relaxujte v soľnej jaskyni. Vyskúšať môžete aj miglovú, lymfodrenážnu alebo masážnu sprchu. Saunová zóna je vhodná pre osoby od 9 rokov.

Cestujete s deťmi?

Pre najmenších je k dispozícii detský kútik s množstvom hračiek a kreatívnej zábavy.

Niečo naviac

Nadšení výletníci ocenia spiatočný lístok na lanovku, ktorý je súčasťou pobytu na každý deň (okrem dňa odchodu). Bezplatne sa môžete vyviezť lanovkou na Medvědín alebo Svatý Petr. Ponuka platí od júla do októbra (za dobrých podmienok aj v máji alebo júni), stačí mať kartu GoPass. Pri plánovaní pobytu sa však nemusíte spoliehať len na dobré počasie, ale môžete sa zabaviť aj v hotelovej Fun zóne s bowlingom, biliardom a stolným hokejom.

Wellness Hotel Astra *** Superior

Wellness Hotel Astra *** Superior

Bedřichov 10 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ASTRASERVIS, a.s. IČ: 46505105


777 109 407

info@hotel-astra.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 600 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
2,3 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v leteTip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn
Lanová dráha Medvědín
Lanová dráha Medvědín