V Hoteli Obří Sud *** vás čaká dovolenka plná aktivít! V areáli s detským ihriskom, bobovou dráhou a lanovkou sa bezpečne zabaví celá rodina, vyraziť ale môžete aj do neďalekého Liberca, kde nájdete krásnu zoo alebo zábavné Centrum Babylon. K tomu si vychutnáte skvelú polpenziu a remeselné pivo a ako bonus dostanete lístky a zľavy na rôzne atrakcie.

O ubytovaní

Hotel Obří sud *** nájdete len kúsok od Liberca a Jizerských hôr. Svoj názov nedostal len tak náhodou, budova naozaj pripomína obrovský sud, a ide tak o naozaj nevšedné ubytovanie. Keďže je hotel zároveň súčasťou zábavného areálu, nudiť sa tu rozhodne nebudete.

K dispozícii je lanová dráha s dĺžkou 800 m a bobová dráha s 13 zákrutami, ktoré sú k dispozícii podľa počasia. V zime sa môžete tešiť na 900 m dlhú modrú zjazdovku, snowboardovú trasu aj detský vlek. V teplejších mesiacoch sa zase do sýtosti vyšantíte v bike parku s 2 traťami. Keby vám v zime jedna zjazdovka nestačila, nezúfajte. Budete len kúsok od obľúbených lyžiarskych stredísk, ako je Skiareál Ještěd (9,6 km), Skiareál Severák (25,4 km) alebo Skiareál Bedřichov (25 km), rovnako ako od menších zjazdoviek v Hlbokej (8,2 km) a Dobrej Vode (12,2 km).

Núdza nebude ani o príležitosti na výlety. Rozhodne navštívte Liberec (10,6 km) a jeho zoologickú záhradu, krásnu botanickú záhradu, dinopark, vedecko-zábavné centrum s planetáriom iQLANDIA alebo Centrum Babylon s aquaparkom, bowlingom, virtuálnou realitou, laser game , 4D kinom a ďalšími zábavnými atrakciami. Za návštevu stojí tiež neďaleký Jablonec nad Nisou (16 km), kde sa môžete pozrieť do Múzea skla a bižutérie alebo vystúpiť na 51 metrov vysokú radničnú vežu, odkiaľ uvidíte mesto a okolie ako na dlani.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba je vybavená dvoma posteľami (môžu byť spojené do dvojlôžka), televíziou s plochou obrazovkou, písacím stolom a chladničkou. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Dvojlôžková izba s prístelkou má okrem dvoch postelí navyše aj rozkladaciu pohovku, ktorá slúži ako tretie lôžko. Nechýba písací stôl, plochá televízia, chladnička či kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Dvojlôžková izba s dvoma prístelkami je vybavená dvoma klasickými posteľami a rozkladacou pohovkou pre dve osoby. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou, televízia s plochou obrazovkou, pracovný stôl či chladnička.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii vám každé ráno nachystajú raňajky formou bufetu, na obed si môžete vybrať niektorú z dobrôt z klasického jedálneho lístka a na konci dňa vás bude čakať večera s dvomi chodmi. Menu pozostáva z klasických českých jedál, ale aj medzinárodných špecialít. Pri príprave pokrmov sú využívané hlavne regionálne suroviny od farmárov z okolia. Ochutnať môžete aj lokálne remeselné pivo.

Cestujete s deťmi?

Deti budú nadšené z obrovského detského ihriska s lanovým parkom, obriou aj menšou vzduchovou trampolínou, lanovou lezeckou pyramídou, hrazdami, kladovými, retiazkovými a ďalšími hojdačkami, detskou lanovkou, detským domčekom a hradom a ďalšími atrakciami.

Niečo naviac

V areáli nechýba požičovňa športového vybavenia a lyžiarska škola.

Hotel Obří Sud

Hotel Obří Sud

Dlouhý Most 330 , Dlouhý Most
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Turnovská pivnice s.r.o. IČ: 02209870


220 770 727

sales@hotelobrisud.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
8 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,5 km

Tipy na výlet

Liberec

LiberecTip na výlet

Liberec je mesto na severe Čiech siahajúce svojou históriou do 13. storočia. Mnoho ľudí si ho spojí iba s vysielačom Ještěd, mesto má ale svoje vlastné zaujímavosti. Za akýsi symbol obce môžeme považovať novorenesančnú radnicu, nájdeme tu ale aj krásne pamiatky baroka a klasicizmu.

Čo by ste nemali v Liberci minúť:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickú záhradu
  • Nezabudnite ani na moderné vedecké centrum iQLANDII s planetária, DinoPark alebo Technické múzeum.

Za relaxáciou zamierte do aquaparku s wellness centrom, ktoré je zariadené v štýle antických kúpeľov. Aquapark je súčasťou centra Babylon.

Viac informácií
Centrum Babylon v Liberci
Centrum Babylon v Liberci
Zoo Liberec
Zoo Liberec
Jablonec nad Nisou
Jablonec nad Nisou