Vyrazte na dovolenku k priehrade Lipno a užite si dni plné zábavy! V Apartmánoch BD v Lipne nad Vltavou budete len pár krokov od všetkých najzaujímavejších atrakcií. Chodník korunami stromov, bobová dráha, aquapark či zážitkové reštaurácie? Všetko budete mať na dosah ruky. Ubytujete sa navyše v novom, štýlovom apartmáne až pre 4 osoby s plne vybavenou kuchynkou a balkónom.

O ubytovaní

Apartmány BD stoja v Lipne nad Vltavou, len pár minút chôdze od brehu priehrady. Oblasť Lipna je plná aktivít, atrakcií a výletných cieľov v akomkoľvek ročnom období a pre všetky vekové kategórie.

V lete si zaplávate v priehrade, vyskúšate vodné športy a aktívnejší jedinci môžu splaviť aj neďalekú rieku Vltavu. A vodných radovánok sa nemusíte vzdávať ani v chladnejších dňoch, hneď na brehu priehrady nájdete Aquaworld Lipno (850 km) s krytým plaveckým bazénom a vírivkou.

Ak sa vám do vody ísť nechce, urobte si vychádzku k Chodníku korunami stromov (2,7 km), kde sa prejdete po 675 m dlhej drevenej lávke, prezriete si okolie z výšky 40 m a deti potešia špeciálne atrakcie, vrátane ultradlhého suchého tobogánu. Ešte o poznanie rýchlejšiu jazdu potom zažijete na neďalekej bobovej dráhe Slideland (1,3 km), ktorá je v prevádzke po celý rok.

A jazdiť nemusíte len na boboch, v zime to budete mať len 700 m k najbližšej zjazdovke Skiareálu Lipno s viac ako 11 km tratí. Nadšení lyžiari môžu využiť aj vzdialenosť k Rakúskym hraniciam a vyraziť na lyže napríklad do Sternsteinu (20 km) alebo Hochfichtu (50 km). Samotná priehrada Lipno sa potom v najtvrdších mrazoch mení na korčuliarsku dráhu vedúcu až do Frymburku, ktorá je s dĺžkou 10 922 m dokonca zapísaná v Guinessovej knihe rekordov.

Kde budete spať?

Čaká na vás jeden zo 6 naozaj moderných, štýlovo zariadených apartmánov o ploche 50 m². K dispozícii budete mať všetko potrebné pre váš maximálny komfort - plne vybavenú kuchynskú linku s indukčnou doskou, rúrou, mikrovlnkou, umývačkou a chladničkou, obývaciu zónu s televíziou, vlastnú kúpeľňu, balkón a WiFi pripojenie. Apartmán pohodlne ubytuje až 4 osoby.

Na čom si pochutnáte?

Vďaka vlastnej kuchynke si kedykoľvek môžete pripraviť jedlo podľa vašej chuti. Zároveň je ale v okolí množstvo reštaurácií, ktoré stoja za návštevu, napríklad steakáreň H&M Restaurant (800 km), tradičná juhočeská Stodola Lipno (1,2 km), zážitková reštaurácia Molo Lipno ( 1,1 km) alebo útulná Lodenice Lipno (2,5 km).

Apartmány BD Lipno nad Vltavou

Apartmány BD Lipno nad Vltavou

Lipno nad Vltavou 219 , Lipno nad Vltavou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
David Vašíček IČ: 74342665


+420 721 975 887

bdapartmany@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
1,6 km
Zjazdovka
0,7 km
Bežkovanie
0,7 km

Tipy na výlet