Chcete si užiť kúpeľný pobyt v Luhačoviciach? Tak to sa vydajte do Hotela Jurkovičův dům ****, ktorý vďaka jeho krásnej architektúre rozhodne neprehliadnete. Okrem izieb Superior vás čaká strava formou polpenzie, neobmedzený vstup do bazéna, vírivky a sauny, k tomu potom ešte balíček 6 liečebných procedúr ako sú kúpele, masáže a zábaly.

O ubytovaní

Hotel Jurkovičův dům *** je unikátny architektonický skvost, národná kultúrna pamiatka a najznámejšia dominanta priamo v srdci Luhačovíc – pri kúpeľnej kolonáde. Ďalšie luhačovické krásy budete mať vďaka úžasnej polohe naozaj na dosah ruky - k prameňu Vincentka dôjdete za 2 minúty, k Bruselskej fontáne za 3 minúty, do kúpeľného parku Vodník potom za 5 minút... a to všetko v obklopení útulných kaviarničiek a udržiavaného, kúpeľného prostredia. Určite nevynechajte ani ďalšie lákadlá ako je Hudobný pavilón (600 m), jazierko lásky (3,2 km) alebo napríklad Múzeum Luhačovického Zálesia (800 m).

Za trochu aktívnejším vyžitím potom vyrazte na Luhačovickú priehradu (3,5 km) alebo zoberte bicykel, korčule či turistické topánky a vydajte sa preskúmať prírodu v okolí ubytovania. Chránená krajinná oblasť Biele Karpaty je lokalitou ako stvorenou na rodinné výlety i romantické prechádzky vo dvojici. Navštívte prírodnú rezerváciu Čertoryje (48,1 km), zámok Nový Světlov (16,3 km) alebo si naplánujte cestu k zrúcanine hradu Zuvačov (24,4 km). V zime si pokojne pribaľte bežky, prechádzky bielou stopou v oblastiach Bielych Karpát a Luhačovického Zálesia sú naozaj dych vyrážajúce. O svoje neprídu ani lyžiari, ktorí si mnoho športovej zábavy užijú v ski areáloch Mikulčin vrch (26,2 km) alebo Tesák (46,8 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbe Superior, a to buď v jednolôžkovej alebo dvojlôžkovej. Medzi vybavenie izby patrí televízia, WiFi pripojenie, telefón, minibar, trezor, nechýba ani posedenie a písací stôl. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa s vaňou alebo sprchou, fénom a županom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa podáva domáca i medzinárodná kuchyňa, vrátane špeciálneho diétneho menu pre osoby, ktoré ho zo zdravotných dôvodov vyžadujú. Okrem reštaurácie tu nájdete aj lobby bar a terasu.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom relaxačnom a liečebnom centre nájdete vyhrievaný bazén (28–29 °C) s protiprúdom a tryskami, vírivku a tiež saunu. Samozrejmosťou je aj ponuka liečebných procedúr zahŕňajúca prírodné uhličité kúpele, masáže, zábaly, inhalácie a mnohé ďalšie. V objekte je k dispozícii aj lekár.

Hotel Jurkovičův dům ****

Hotel Jurkovičův dům ****

Lázeňské náměstí 109 , Luhačovice
Česká republika

+420577682700

suchackova@lazneluhacovice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Luhačovice

LuhačoviceTip na výlet

Najobľúbenejšie moravské kúpele Luhačovice ponúkajú veľa možností trávenia voľného času od rôznych športových aktivít cez výlety k blízkym pamiatkam až po prechádzky po kolonáde spojené s popíjaním minerálnych prameňov a vychutnávaním kúpeľných oblátok. Zájsť si môžete aj k blízkej priehrade, zarybárčiť si, prejsť sa na vodnom bicykli alebo si užívať krásny vzduch v miestnych alejach a parkoch. Neodolateľné čaro mesto získalo vďaka súboru stavieb architekta Dušana Jurkoviča.

Čo patrí medzi skvosty Luhačovíc?

  • Jurkovičov dom a súbor ďalších stavieb v štýle ľudovej secesie.
  • Kúpeľný park
  • Kúpeľná kolonáda

Za relaxáciou zamierte do Mestskej plavárne Luhačovice alebo na pokojnú prechádzku k jazierku lásky. Za poznaním sa vydajte do Múzea luhačovického Zálesí.

Viac informácií
Luhačovická kolonáda
Luhačovická kolonáda
Luhačovické pramene
Luhačovické pramene
Mestská plaváreň Luhačovice
Mestská plaváreň Luhačovice