V Prahe sa bude páčiť každému - milovníkom pamiatok, dobrého jedla, odpočinku i nákupov. Ubytujte sa v Hoteli U Tří Korunek *** a užite si luxusné izby aj chutné raňajky formou bufetu. Dieťa do 6 rokov má pobyt s vami zdarma.

O ubytovaní

Hotel U Tří Korunek *** sa nachádza v centre pražskej štvrte Žižkov, v tesnej blízkosti kaviarní a s výbornou dostupnosťou do centra mesta. V bezprostrednej blízkosti hotela sa nachádza vrch Vítkov (200 m), kde si môžete vychutnať príjemné prechádzky a pokochať sa nádherným výhľadom na celú metropolu. Do centra mesta sa ľahko dostanete električkou (400 m) alebo autobusom (50 m). Počas návštevy Prahy by ste nemali vynechať Stararomestské námestie s orlojom (2,5 km), Václavské námestie (2 km), Pražský hrad (4 km) a Vyšehrad (5 km). Veľmi obľúbenými cieľmi sú aj Náplavka (3,5 km) alebo Zoologická a botanická záhrada v Troji (6 km).

Nie ste v Prahe prvýkrát a všetky najznámejšie pamiatky ste už videli niekoľkokrát? Vyskúšajte menej slávne atrakcie. Vedeli ste, že Praha bola obľúbeným mestom alchymistov a okultistov? Tajomnú atmosféru si môžete vychutnať v Múzeu alchymistov a mágov starej Prahy (4,5 km) alebo v historickej alchymistickej dielni Speculum Alchemiae (2,8 km). Máte radi nespútanú atmosféru miest nočného života? Potom sa vyberte do trojposchodového Cross Clubu (3,1 km) v bývalej továrni, inšpirovaného steampunkom a zameraného na elektronickú hudbu. Na druhej strane si vychutnáte božský pokoj v umelej jaskyni Grotta (2,7 km), ktorý dal koncom 19. storočia postaviť milionár Moritz Gröb.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z priestranných, vkusne zariadených izieb Economy alebo Comfort. O vaše pohodlie bude dokonale postarané, každá izba má vlastnú kúpeľňu a WiFi pripojenie.

Izby Economy, zariadené v historickom štýle, sa nachádzajú v hlavnej budove hotela a sú vybavené manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami, TV, príslušenstvom na prípravu kávy a čaju, telefónom a písacím stolom. V kúpeľni je sprchovací kút alebo vaňa a sušič vlasov. Do tohto typu izby je možné umiestniť prístelku.

Izby Comfort sa nachádzajú v oddelenej budove oproti hotelu. Interiér je moderne zariadený a veľmi pekne zladený. Opäť tu nájdete manželskú posteľ alebo 2 oddelené postele, súpravu na prípravu kávy a čaju, TV a písací stôl. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút a sušič vlasov. Do izieb Comfort nie je možné pridať prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Hotel nemá klasickú à la carte reštauráciu, podávajú sa v nej len raňajky. V okolí však určite nie je núdza o zaujímavé reštaurácie, kaviarne a bary. Lobby bar so zimnou a letnou záhradou ponúka široký sortiment českých a moravských vín 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Môžete si tu tiež posedieť pri šálke kávy alebo využiť pokojnú atmosféru na prácu. Atrium so záhradnou terasou je obľúbeným miestom pre záhradné párty a letné grilovanie.

Hotel U Tří Korunek ***

Hotel U Tří Korunek ***

Cimburkova 28 , Praha 3
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jarin, spol. s r.o. IČ: 25081365


+420 222 780 482

hotel@3korunky.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 590 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Zastávka
50 m
Aquapark
15 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavné mesto Českej republiky ležiace na rieke Vltave sa vyznačuje dlhou a bohatou históriou a je domovom mnohých dôležitých kultúrnych pamiatok. Aj preto je jeho historické centrum od roku 1992 zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a všeobecne je považované za jedno z najkrajších miest v Európe. Niet divu, že pražské pamiatky prilákajú ročne milióny turistov z celého sveta.

Ani vy by ste si preto nemali nechať ujsť:

  • Pražský hrad
  • Karlov most
  • Staromestské námestie s Pražským orlojom

Medzi ďalšie významné pamiatky, ktoré by ste nemali minúť, patrí tiež napríklad Josefov, Petřín alebo Vyšehrad. Keď vás história omrzí, môžete vyraziť za kultúrou do Národného divadla, a s deťmi za poznaním do Pražskej ZOO a Botanickej záhrady v Tróji, či vodnými aktivitami v Aquapalace Praha. A ak Prahu návštívite v zime, nenechajte si ujsť vychýrené vianočné trhy s čarovnou atmosférou.

A malý tip navyše: ak toho chcete v Prahe vidieť čo najviac, vyhraďte si na prehliadku mesta aspoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Viac informácií
Václavské námestie
Václavské námestie
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Zoo Praha a Botanická zahrada
Zoo Praha a Botanická zahrada