Užite si relaxačnú dovolenku v Hoteli Radějov ****. Vo wellness, kam máte neobmedzený vstup, si skvele oddýchnete vo vírivke a saunách. Počas víkendového pobytu vás navyše čaká degustácia a neobmedzená konzumácia moravských vín s pohostením a hudbou. V cene máte tiež chutnú polpenziu.

O ubytovaní

Hotel Radějov **** leží v rovnomennej obci ukrytej v podhorí Bielych Karpát. Vďaka polohe v obklopení lesov si tu užijete nerušený oddych aj dovolenku plnú výletov a aktivít v prírode.

Iba 1 km od ubytovania nájdete jazero Lučina, na ktorého brehu je obľúbené prírodné kúpalisko. Krásnymi výhľadmi sa môžete pokochať z neďalekých rozhľadní Šumárník (2 km), Travičná (3 km) alebo Holý vrch (7 km). Počas pobytu v Bielych Karpatoch odporúčame navštíviť aj Múzeum oskeruší (slovensky Jarabina oskorušová, 2,5 km), ku ktorému patrí náučný chodník. Dozviete sa tu zaujímavé informácie o najväčšom ovocnom strome Európy. Na vlastné oči tiež uvidíte aj najväčšiu Adamcovu oskorušu starú cca 500 rokov. V blízkej obci Strážnice (10 km) čaká na návštevníkov zámok a veľmi populárny Skanzen Strážnice, kde sa prenesiete do starodávnej juhomoravskej dediny.

Za prírodnými krásami sa vydajte do Prírodnej rezervácie Čertoryje, na ktorej kvetnatých lúkach kvitne až 22 druhov orchideí a ide tak o jedny z druhovo najbohatších lúk Európy. V zime si môžete pobyt spestriť lyžovaním vo Ski parku Filipov (25 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 36 izieb. Môžete si vybrať medzi izbami Štandard a luxusnejšími zrekonštruovanými izbami Superior so zrekonštruovanou kúpeľňou. V oboch typoch izieb je televízia a vlastná kúpelňa. Niektoré izby majú tiež balkón.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii vás čakajú raňajky formou švédskych stolov a večere s tromi chodmi. Pochutnáte si na tradičných moravských a českých pokrmoch, bokom nezostávajú ani pokrmy z európskych a mimoeurópskych krajín. K dispozícii je tiež bar a letná terasa.

Kde budete relaxovať?

Užite si relaxáciu v modernom hotelovom wellness centre, kde nájdete vírivku a saunový svet s fínskou, parnou a infra saunou, ochladzovací bazénik, zážitkové sprchy, Kneippov chodník a relaxačnú zónu. Dopriať si môžete aj jednu z masáží.

Niečo naviac

Voľný čas využite na niektorú zo športových hier. V areáli je minigolf, ping pong, biliard, ale aj ihrisko, trampolína a posilňovňa.

Hotel Radějov ****

Hotel Radějov ****

Lučina 400 , Strážnice
Česká republika

+420602582462

info@hotel-radejov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od jazera
0,4 km
Zastávka
0,8 km
Zjazdovka
25 km
Bežkovanie
21 km