Užite si krásnu prírodu Krkonôš v Hoteli SPA Bílý Hořec ***, ktorý leží v meste Harrachov. Tešiť sa môžete na hotelové Rímske kúpele s relaxačnými ležadlami, vírivkou, parnou saunou i Kneippovým chodníkom. Pochutnáte si na vynikajúcej polpenzii.

O ubytovaní

Hotel SPA Bílý Hořec *** leží v Krkonošiach, a to rovno v centre obľúbeného Harrachova. Kúsok to budete mať ku všetkým skvelým miestam ako je Mumlavský vodopád (1,4 km), Anenské údolie (550 m), Čerťák (6,1 km) a vyhliadka Harrachov (5 ,6 km). Navštíviť môžete tiež Banícke múzeum (1,3 km) alebo Múzeum skla (1,2 km). Deti určite nadchne Detský park pri lanovej dráhe (500 m) a Včelí náučný chodník (2,3 km). A všetci aktívni jedinci sa môžu vyšantiť na bobovej dráhe a v Monkey parku (1,2 km) so 14 lanovými prekážkami.

Milovníci zimných športov ocenia blízkosť ski areálu Čertova hora (400 m), kde môžete preveriť svoje schopnosti na 4 zjazdovkách všetkých obtiažností. Na dosah budete mať aj menší ski areál Amálka (2 km) a tréningový park Zákoutí (650 m). V Harrachove a okolí navyše čaká viac ako 100 km upravovaných bežeckých trás. Vyrazte napríklad rovno na Krkonošskú bežeckú magistrálu, na ktorú sa pohodlne napojíte z vrcholu Čertovej hory. Tam sa vyveziete lanovkou, ktorá zastavuje len 450 m od hotela.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 38 komfortných izieb s interiérom ladeným do dobového štýlu, ktorý skvele súznie s atmosférou hotela. V každej izbe je pohodlná posteľ, televízia a stôl so stoličkou. Súčasťou izby je vždy aj vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

  • Dvojlôžková izba meria 19 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými lôžkami.
  • Dvojlôžková izba s prístelkou má plochu 25 m² a ubytuje až 3 osoby na manželskej posteli a prístelke.
  • Rodinná štvorlôžková izba ponúkne priestor 36 m² a lôžka pre 4 osoby.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte predovšetkým na tradičnej českej kuchyni, tešiť sa ale môžete aj na osvedčené medzinárodné pokrmy, ktoré vám šéfkuchár so svojim tímom starostlivo pripraví.

Kde budete relaxovať?

K hotelovému komplexu patrí aj wellness centrum Římské lázně, v ktorom sa budete cítiť ako v antickom paláci. Vychutnajte si parádny odpočinok vo vírivke pri pohľade na fontánku. Ďalej je tu parná sauna, relaxačné ležadlá a Kneippov chodník.

Hotel SPA Bílý Hořec ***

Hotel SPA Bílý Hořec ***

Harrachov 178 , Harrachov
Česká republika

(+420) 485 102 283

rezervace@spabilyhorec.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
2,5 km
Zjazdovka
0,9 km
Bežkovanie
0,4 km