Či už vyrážate na dovolenku v páre alebo s rodinou, Rekreačný areál Na Trojáku je stávkou na istotu - nudiť sa tu naozaj nebudete. Vnútorný aj vonkajší bazén, bowling, squash či stolný tenis - to všetko budete mať k dispozícii. Tešiť sa môžete aj na relax vo vírivke, úžasnú masáž a skvelú polpenziu. Areál má navyše vynikajúcu polohu k rôznym výletom, vyrazte napríklad do Zlína alebo na hrad Lukov.

O ubytovaní

Rekreačný areál Na Trojáku sa nachádza v Hostýnskych vrchoch na Morave, neďaleko Zlína a Valašského Meziříčí. Areál ponúka bohaté možnosti vyžitia a perfektnú polohu pre najrôznejšie výlety, v zime potom určite oceníte, že sa ubytovanie nachádza priamo pri ski areáli.

Navštívte Svatý Hostýn, jedno z najvýznamnejších pútnických miest v Českej republike. Okrem pútnického kostola tu nájdete aj rozhľadňu a krížovú cestu s krásnymi výhľadmi na okolitú krajinu. Od areálu to budete mať cca 12 km, zdatnejší turisti teda zvládnu cestu aj pešo.

Vyrazte do Rožnova pod Radhoštěm (37,5 km) a prejdite si Valašské múzeum v prírode, ktoré je jedným z najväčších skanzenov v Európe. Múzeum predstavuje valašskú ľudovú architektúru a tradície, a často sa tu konajú rôzne kultúrne podujatia. K výletu lákajú aj legendárne Pustevny (57,4 km) a Radhošť (61,2 km), kde uvidíte okrem iného sochu pohanského boha Radegasta a pútnicu kaplnku sv. Cyrila a Metoda.

Skvelým výletným miestom pre rodiny s deťmi je Zlín (23,2 km). Zoologická záhrada Lešná, ktorá sa nachádza v nádhernom prostredí zámockého parku, patrí k najkrajším v republike. O zábavu sa postará aj miestny aquapark či zábavné centrum Galaxie s trampolínovým parkom, laser game a ďalšími atrakciami.

K miestnym lákadlám patrí tiež hrad Helfštýn (33 km), jeden z najväčších v Českej republike, priehrada Bystřička (23,5 km), ako skvelé miesto na letné kúpanie, Hranická priepasť (26,5 km), jedna z najhlbších zatopených jaskýň na svete, hrad Lukov (16,4 km) a mnoho ďalšieho. V zime môžete využiť aj ski areál Troják (82 m), ktorý ponúka 4 zjazdovky a udržiavané bežkárske stopy.

Na čom si pochutnáte?

V miestnej reštaurácii sa okrem tradičnej českej kuchyne servírujú aj originálne špeciality šéfkuchára. Posedíte a najete sa v príjemnej atmosfére pri krbe, v salóniku alebo v zimnej záhrade so zastrešenou terasou. V lete môžete využiť krásnu vonkajšiu terasu s pergolou, odkiaľ budete mať výhľad na vonkajší bazén a priliehajúce minigolfové ihrisko.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý relax si užijete vo wellness centre s vyhrievaným vnútorným bazénom, vonkajším bazénom, vírivkou a fínskou saunou. Súčasťou je aj solárium a využiť môžete aj ponuku masáží.

Cestujete s deťmi?

Deti sa vyšantia na vonkajšom ihrisku s kolotočmi, hojdačkami a preliezkami.

Niečo naviac

Priamo v areáli nájdete športové centrum, kde si môžete zahrať bowling, squash, pétanque, minigolf či beach volejbal. K dispozícii je aj malá posilňovňa.

Rekreační areál Na Trojáku

Rekreační areál Na Trojáku

Hošťálková 217 , Hošťálková
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GASTROFOXES s.r.o. IČ: 04712552


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc - iba malé plemená do 15 kg.
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
16 km
Zjazdovka
100 m

Tipy na výlet

Zlín

Zlín Tip na výlet

Mesto na juhu Moravy je známe nielen baťovskou architektúrou a dlhou tradíciou výroby obuvi, ale aj ako kultúrne centrum oblasti. Pri návšteve Zlína by ste rozhodne nemali minúť tunajšiu zoologickú záhradu, ktorá je druhou najnavštevovanejšou ZOO v republike a zoznámite sa v nej s 215 druhmi zvierat. Nevynechajte ani zlínsky Zámok Lešná a malebné okolie mesta. Každoročne sa tu konajú rôzne festivaly - Harmonia Moraviae, Talentinum, Zlínské besedování, ale aj festival Neznáma Zeme či cestovanie.

Viac informácií
Hrad Lukov
Hrad Lukov
Zoo Zlín - Lešná
Zoo Zlín - Lešná
Valašske múzeum v prírode
Valašske múzeum v prírode