Užite si vo dvojici slnečné Taliansko neďaleko vychýreného Lago di Garda na 4 - 8 dní s ubytovaním v Hoteli Panorama *** s vonkajším bazénom, komfortnými izbami s klimatizáciou aj balkónom a tiež so stravou vo forme chutnej polpenzie.

Lago di Garda a okolité mestá

Z hotela je to len 2 km do centra mesta Lago di Garda. Oblasť je ideálna pre cyklistov a milovníkov túr. Vydajte sa na výlet pozdĺž jazera a zastavte sa na krásnych miestach. Trasu začnite v regióne Trentino cez mestečká Arco, Riva del Garda, Limone sul Garda, Torbole a Garda.

Riva del Garda sa pýši námestím so starou hodinovou vežou, námestím Piazza Carducci aj bývalým scaligerským vodným hradom la Rocca.

Limone sul Garda je bývalé rybárske mestečko a jeho meno je odvodené od pestovania citrónov.

Garda ponúka krásnu promenádu ​​pozdĺž jazera a je ideálne na nenáročnú cyklistiku.


Zábava blízko jazera Lago di Garda

Gardaland patrí k najväčším talianskym zábavným parkom a ponúka množstvo rôznych atrakcií. Vstupné je cca 35 € na deň (dospelá osoba), pre dieťa potom 29 € na deň.

Jungle Adventure Parks je taktiež zábavný park, ktorý nájdete uprostred prírody a je inšpirovaný lanovými centrami. Zabavia sa tu deti i dospelí, vstupné sa pohybuje od 15 do 30 €.

Aqua Paradise Park je takisto zábavný park, tentoraz vodný. Vstup vyjde na 23 € za dospelého a 18 € za dieťa na celý deň.

Hotel Panorama *** (Costermano)

Hotel Panorama *** (Costermano)

Via Salita degli Olivi 16 , Costermano
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Palme S.r.l. IČ: 01564240172


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 m
Vzdialenosť od jazera
0 m