Doprajte si romantickú dovolenku v Taliansku. Hotel Rosati *** nájdete v Toskánsku neďaleko dvoch krásnych jazier, prírodnej rezervácie a termálnych kúpeľov. V cene máte raňajky formou bufetu, vstup do fitness centra a tiež zľavu na vstup do kúpeľov.

O ubytovaní

Hotel Rosati *** stojí v talianskej obci Chiusi neďaleko jazier Lago di Chiusi a väčšieho Lago Trasimeno, ktoré sa nachádza tesne za hranicou Toskánska v kraji Umbrie.

S talianskou prírodou sa môžete zoznámiť preskúmaním prírodných rezervácií Pietraporciana (10 km) a Lucciola Bella (16,7 km). Zájsť si môžete aj k jazeru Lago di Montepulciano (13,9 km), ktoré je tiež prírodnou rezerváciou. Neďaleké Trasimenské jazero (Lago Trasimeno, 32,3 km) je štvrtým najväčším jazerom Talianska a nájdete v ňom hneď dva ostrovy - Isola Maggiore a Isola Polvese.

Mesto Chiusi zaujme bohatou históriou, o ktorej sa dozviete viac v Museo Nazionale Etrusko (3,9 km). Za návštevu stojí aj Archeologický prírodný park Belverde (11,2 km) s pravekými obydliami. O niečo mladšou pamiatkou je potom stredoveký hrad v susednej obci Sarteano (6,4 km). Ak si chcete urobiť aj trochu dlhší výlet, vyrazte do historických miest Perugia (48,9 km), Assisi (69,8 km) alebo Orvieto (46,6 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 25 izieb, ktoré sú zariadené v jemných farbách. Niektoré sú vybavené dobovým nábytkom, vo všetkých nájdete TV, klimatizáciu a vlastnú kúpeľňu. Niektoré izby majú tiež chladničku, trezor a terasu či balkón. Z izieb je krásny výhľad do záhrady.

Dvojlôžkové izby merajú 11 m² a sú vybavené manželskou posteľou, ku ktorej je možné pridať prístelku. Niektoré majú balkón a výhľad na more.

Trojlôžkové izby merajú 13 m² a sú vybavené manželskou posteľou a samostatným jednolôžkom, neumožňujú ďalšie prístelky. Môžu byť doplnené balkónom.

Štvorlôžkové izby merajú 13 - 19 m² a nájdete v nich buď dve manželské postele, alebo manželskú posteľ a poschodovú posteľ. Niektoré izby majú balkón s výhľadom na more.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa tešte na raňajky formou bufetu. Raňajky sú v talianskom štýle, takže si pochutnáte na sladkom pečive, jogurtoch, ovocí, džúsoch a káve.

V reštaurácii a pizzerii Nonna Rosa môžete ochutnať tradičné toskánske pokrmy - domáce cestoviny (vhodné aj pre celiakov) a zákusky, ale aj špeciality z mäsa. Interiéry hotela sú štýlovo vyzdobené - nájdete tu napríklad Fiat 1100 z roku '58.

Kde budete relaxovať?

Za odpočinkom sa vydajte do termálnych kúpeľov Theia (9,4 km), kde nájdete 4 vonkajšie a 3 vnútorné bazény s celkovou plochou cez 500 m². Tie sú napustené vodou z prameňa Sillene, ktorého liečivé účinky poznali už Etruskovia a starí Rimania. Súčasťou kúpeľov je aj wellness centrum so saunou, tureckým parným kúpeľom, odpočinkovou miestnosťou a zmyslovou sprchou. Vyskúšať si môžete aj rôzne masáže a procedúry.

Cestujete s deťmi?

Deti poteší vonkajšie ihrisko.

Hotel Rosati ***

Hotel Rosati ***

Via Dei Tulipani 1 , Chiusi
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Labirinto S.N.C. IČ: 01175880523


+390578274408

info@hotelrosati.it

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,4 km
Vzdialenosť od jazera
8 km
Zastávka
50 m