Urobte si výlet do Talianska a na vlastnej koži spoznajte dych berúce, príbehmi opradené miesta. Prezrite si pamiatky ako Koloseum či Kapitol, navštívte dom Rómea a Júlie a plavte sa na gondole po nádherných Benátkach.
Urobte si výlet do Talianska a na vlastnej koži spoznajte dych berúce, príbehmi opradené miesta. Prezrite si pamiatky ako Koloseum či Kapitol, navštívte dom Rómea a Júlie a plavte sa na gondole po nádherných Benátkach.

Za krásami Talianska

Spoznajte mesto miest Rím a pozrite si na vlastné oči tie najzaujímavejšie pamiatky. Navštívite tiež Vatikán a kolísku renesancie - Florenciu. Svoje putovanie potom zakončíte v romantických Benátkach. Vyskúšať tak môžete napríklad jazdu na gondole, alebo si na pamiatku kúpte pravú benátsku masku.

Program

1. deň - Odchod z ČR v dopoludňajších hodinách, prejazd SRN a Talianskom.

2. deň - V ranných hodinách príchod do Ríma, prehliadku začnete vo Vatikáne. Tu budete mať v rámci osobného voľna čas na návštevu baziliky sv. Petra. Môžete vystúpiť na Michelangelovu kupolu, odkiaľ je nádherný výhľad do okolia. Potom sa vydáte po stopách antiky, renesancie a baroka - uvidíte Pantheon, Kapitol, Forum Romanum, Koloseum, námestie Navona aj fontánu di Trevi a Španielske schody. Vo večerných hodinách odchod na ubytovanie.

3. deň - FLORENCIA - Autobus Vás vysadí pri vlaku Sesto Fiorentino, cena vlaku je 3 €/osoba (tam aj späť), pokračuje prehliadka hlavného mesta Toskánska, kolísky renesancie, prezriete si nádhernú stavbu florentského Dómu, Kampanila a baptistéria, prejdete sa okolo Palazzo Vecchio, mosta Ponte Vecchio, Palazzo Pitti, uvidíte slávnu Michelangellovu sochu Dávida, môžete navštíviť nádherné záhrady Boboli a prezrieť si rozsiahlu galériu Uffizi plnú umeleckých skvostov, nocľah v hoteli

4. deň - Po raňajkách dojazd do Punta Sabbioni, plavba loďou do Benátok, kde uvidíte hlavné pamiatky mesta - Dóžov palác, Piazza San Marco, baziliku San Marco, Ponte Rialto, palác Akademia, budete mať možnosť prejsť sa na gondole, pre záujemcov je možný prejazd vaporettom na ostrov Lido, kde si môžete oddýchnuť a vykúpať sa na krásnej pláži (kúpanie platí pre zájazdy do septembra). V jesenných a jarných mesiacoch odchod na neďaleký ostrov Burano. V popoludňajších / večerných hodinách prejazd do Verony, mesta lásky, kde navštívite nielen antickú arénu, ale aj dom Rómea a Júlie s povestným balkónom. Vo večerných hodinách odchod do ČR.

5. deň - Príchod späť do ČR v popoludňajších hodinách.

Cestovní kancelář Metal

Cestovní kancelář Metal

Nádražní 674 , Brno – Modřice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
METAL-FRUT, spol. s r.o. IČ: 46904280


+420 547 385 464

zajezdy@ckmetal.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie