Najslávnejšiu seriálovú dedinku Novú Lehotu objavíte pod vrchom Bezovec. Spoznajte všetky jej lákadlá ešte cez jarné prázdniny a ubytujte sa v Penzióne Bezovec ***. Môžete sa tešiť na výbornú polpenziou, zaslúžený oddych vo wellness so saunou a vírivkou či procedúru. Deti aj dospelých poteší bohatý program plný animácii, výletov po okolí aj tanečnej zábavy.

O ubytovaní

Kúsok za známou dedinkou Nová Lehota, kde sa natáča seriál Horná Dolná, nájdete Penzión Bezovec ***. Je obklopený nielen krásnou prírodou, ktorej kraľuje vrch s hradom Tematín (20 km), blízko leží tiež známe kúpeľné mesto Piešťany (20 km). V zime si pobyt užijete ešte viac - priamo pod oknami penziónu je lyžiarsky areál Ski Bezovec.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v dvojlôžkových a trojlôžkových izbách alebo v apartmáne pre až 3 osoby. Všetky sú vybavené chladničkou, TV aj vlastným sociálnym zariadením so sprchou a fénom na vlasy.

Na čom si pochutnáte?

Váš deň v Novej Lehote uprostred čarokrásnej prírody začnite výdatnými raňajkami. Ústretový personál sa s úsmevom postará o to, aby vám behom raňajok servírovaných formou bufetu nič nechýbalo. Môžete sa tešiť aj na obedy a večere podávané formou menu, prípadne tiež formou bufetu.

Kde budete relaxovať?

Doprajte si tiež oddych vo wellness. Načerpajte nové sily vo vírivke pre 4 osoby, perfektne vyhriatej fínskej saune, alebo si doprajte masáž od profesionálneho maséra na vyžiadanie.

Penzion Bezovec

Penzion Bezovec

Nová Lehota 228 , Modrová
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Sun Consulting s.r.o. IČ: 44554877


+421 903 500 836

bezovecpenzion@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Zastávka
0,8 km
Zjazdovka
10 m