Dokonalá (nielen) rodinná dovolenka v Borostyán Med Hoteli **** blízko Debrecína čaká len na vás. Prežite pobyt v úchvatných palácových interiéroch, vychutnajte si plnú penziu i welcome drink a zavítajte do krásneho wellness s bazénmi, vírivkami a saunami.

O ubytovaní

Borostyán Med Hotel **** postavený v zámockom štýle sa nachádza uprostred nádhernej záhrady s jazerom, v dedinke Tamásipuszta neďaleko Debrecínu, historických pamiatok a prírodných parkov.

Za pamiatkami a kultúrou môžete vyraziť do Debrecínu (19,9 km). Pozrite si reformovaný kostol z 19. storočia, Veľký lesný park s jazerom a fontánami, zoo a zábavný park, veľké trhovisko s lokálnymi produktmi, ružovú synagógu či katedrálu sv. Anny. O program sa postará aj vedecko-zábavné centrum Agora alebo aquapark Aquaticum Mediterranean Adventure Bath.

Na milovníkov prírody zase čaká národný park Hortobágy (52, km), najväčší a najstarší v Maďarsku, ktorý sa pýši mimoriadnym prírodným bohatstvom vrátane močarísk, jazier a najväčšie stepi v strednej Európe. O niečo bližšie budete mať chránenú oblasť Hajdúság (27,9 km) s bohatou flórou a faunou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v prepychovej zámockej izbe so štýlovým interiérom. Každá izba disponuje klimatizáciou, LCD televíziou, telefónom, WiFi pripojením, trezorom, minibarom a vlastnou kúpeľňou so županmi a fénom. Kochať sa môžete výhľadom na jazierko alebo do záhrady.

  • Izba Standard je vybavený pohodlnou manželskou posteľou a písacím stolom, neumožňuje prístelky. Za príplatok je možné zvoliť aj izbu s terasou.

  • Izba Superior je priestrannejšia, okrem manželskej postele v nej nájdete aj pohovku, nechýba písací stôl. Aj táto izba môže byť vo variante s terasou.

  • Rodinná izba sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a detskej izbičky s tematickou výzdobou inšpirovanou obľúbenými animovanými rozprávkami, ako je Macko Pú alebo Madagaskar.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa podávajú raňajky, obedy a večere formou bufetu. Zo širokej ponuky lahodných jedál maďarskej i medzinárodnej kuchyne si vyberie úplne každý.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness si užijete dokonalý relax. Nájdete v ňom vonkajší termálny bazén, bazén so slanou vodou s piesočnou plážou, krytý bazén a 4 vírivky. Ďalej sa môžete tešiť na odpočinok vo fínskej, infra či aroma saune a soľnej miestnosti. Doprajte si ďalej niektorú z masáží a wellness procedúr.

Cestujete s deťmi?

Malí hostia budú unesení z obrovského vonkajšieho ihriska s množstvom atrakcií. Pripravené sú pre ne tiež detský bazén a herňa.

Borostyán Med Hotel ****

Borostyán Med Hotel ****

Akácos út 21 , Nyíradony
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Borostyán Med-Hotel Kft. IČ: 09-09-029928


+36 20 566 8888

info@borostyanmedhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,4 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
19 km