Vydajte sa na nezabudnuteľnú dovolenku do oblasti Slovenského raja. V cene balíka sa môžete tešiť na bohatú polpenziu a 10 - 15% zľavu do termálov a aquaparku. Okolie hotela je krásne vo všetkých ročných obdobiach.

O ubytovaní

Užite si kúzelnú dovolenku v modernom Grand Hoteli Spiš *** priamo v Národnom parku Slovenský raj. Hotel je skvelým východiskovým bodom pre všetkých milovníkov turistiky a cyklistiky - nachádza sa len 2 minúty od Čingova - hlavného centra Slovenského raja. Blízko je napríklad vyhliadka Tomášovský výhľad (4,5 km) alebo Letanovský mlyn (6,2 km) a oveľa viac.

K majestátnemu Spišskému hradu, najrozsiahlejšej zrúcanine v strednej Európe, to budete mať len 30 km. Či už cestujete sami, alebo s deťmi, AquaCity Poprad stojí za návštevu v každom prípade. Nájdete tu 14 vnútorných aj vonkajších bazénov, množstvo atrakcií a rozsiahly saunový svet. Za letným kúpaním môžete vyraziť aj na kúpalisko v Spišskej Novej Vsi (7,4 km) alebo k vodnej nádrži Palcmanská Maša (36,7 km).

V zime si zase budete môcť užiť parádnu lyžovačku. Už v okruhu 15 km nájdete niekoľko zjazdoviek, napríklad v Spišskej Novej Vsi (9,1 km) alebo v Hrabušiciach (14,4 km). Navyše budete necelých 40 km od samotných Vysokých Tatier so všetkými lyžiarskymi strediskami – Ski Opalisko (26,7 km), Ski Center Lopušná Dolina (42,2 km), Ski Tatry (42,8 km) a ďalšie už čakajú len na vás.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 22 útulne vybavených dvojlôžkových izieb s možnosťou prístelky. V každej izbe nájdete satelitnú televíziu, telefón a vlastnú kúpeľňu so sprchou alebo vaňou. Z niektorých izieb si užijete aj krásny výhľad na Slovenský raj vďaka balkónu.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na výborných regionálnych a medzinárodných špecialitách. Zavítajte aj do útulnej kaviarne s krbom a dajte si niečo dobré na zub – kávu, koktail a lahodné zákusky. V letných mesiacoch príde vhod posedenie na terase.

Cestujete s deťmi?

Na deti tu čaká skvelý detský kútik plný hračiek, zábavných hier a poučných knižiek. Nechýba tu ani Xbox a televízia, na ktorej sa premietajú rozprávky.

Niečo naviac

Navštívte aj hotelovú biliardovú miestnosť. Kraľuje jej krásny biliardový stôl s kompletným výberom tág a gúľ. Hru svojich priateľov sledujte z príjemného posedenia.

Grand Hotel Spiš ***

Grand Hotel Spiš ***

Spišské Tomášovce 1001 , Spišské Tomášovce
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
world travel sk s.r.o. IČ: 52160696


+421 534 491 129

grandhotelspis@rucon.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 8 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6 km
Vzdialenosť od jazera
31 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
20 km
Zjazdovka
32,2 km
Bežkovanie
6,8 km