Liptov je najobľúbenejšou dovolenkovou lokalitou na celom Slovensku. Ubytovaní budete v 3* Hoteli Rendez-Vous v blízkosti dvoch úžasných aquaparkov. Priamo v hoteli si užijete polpenziu a tiež relaxáciu vo wellness so saunou.

O ubytovaní

Hotel Rendez-Vous *** stojí v malebnej dedinke Liptovský Trnovec, len 10 minút chôdze od priehrady Liptovská Mara. Z hotela ste za chvíľu tiež v Aquaparku Tatralandia, ktorý je od hotela vzdialený len 2 km aj v Liptovskom Mikuláši vzdialenom len 8 km.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednej z dvojlôžkových izieb s krásnym výhľadom na Kriváň alebo na Liptovskú Maru. K pohodliu vám poslúži vlastná kúpeľňa s vaňou či sprchovým kútom (podľa typu izby). K dispozícii je televízia, WiFi a fén.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka množstvo gurmánskych zážitkov v podobe slovenských i zahraničných špecialít. Pokrmy sa pripravujú z čerstvých a BIO potravín od regionálnych výrobcov. Miešané drinky, kávu či chutné koláčiky si môžete dopriať v štýlovom lobby bare s kozubom.

Kde budete relaxovať?

Po dni plnom turistiky a spoznávania krás okolia si doprajte zaslúžený relax v hotelovom wellness. Vaše svaly uvoľní vírivka pre 4 osoby a príjemne ich prehreje fínska sauna.

Cestujete s deťmi?

Najmenší hostia si zamilujú vonkajšie ihrisko postavené prevažne z dreva. Dosýtosti sa tu vyšantia na preliezkach, šmýkačke, pieskovisku či pri skákaní na trampolíne.

Hotel Rendez-Vous ***

Hotel Rendez-Vous ***

Liptovský Trnovec 312 , Liptovský Trnovec
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ALSEN, s.r.o. IČ: 36291609


+421 (0)44 55 988 00

hotelrendez@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,6 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2 km
Zjazdovka
15 km