Užite si dovolenku v krásnej prírode Oravy. V penzióne Zelený Dom sa tešte na neobmedzený vstup do bazéna, soľnej jaskyne i fitness centra. K tomu si užijete jeden vstup do sauny a lahodnú polpenziu každý deň. Termálne kúpele na dosah.

O ubytovaní

Vydajte sa do rodinného Penziónu Zelený Dom a užite si nádhernú prírodu pri hraniciach s Poľskom v malebnej oblasti Oravy, v obci Vitanová. Penzión je vzdialený len 7 km od mesta Trstená a 7 km od aquaparku Oravice. Blízko to budete mať do kúpeľov Chochołowska (10 km) hneď za hranicami, k Oravskej priehrade (13,5 km) či do Múzea oravskej dediny v Zuberci (15 km).

Navštívte Slanický ostrov (20,8 km) s barokovým kostolíkom, v ktorom nájdete niekoľko historických a umeleckých expozícií. Zájsť si môžete aj k Oravskému hradu (41,3 km), ktorý patrí k najvýznamnejším pamiatkam hradného staviteľstva na Slovensku. O kus ďalej nájdete slávnu Oravskú lesnú železnicu (50,7 km). Tá je svetovým technickým unikátom a prevezie vás 7 km dlhou trasou s panoramatickými výhľadmi.

V zime nechýbajú ani ski areály pre lyžiarov, z ktorých najbližší, Ski Center Vitanova, je vzdialený len 1,8 km. Otestovať môžete aj zjazdovky Skiparku Oravice (6,9 km) a hneď za hranicami nájdete mesto Zakopané (25,7 km), raj zimných športov obklopený 16 km zjazdoviek, vhodných najmä pre skúsenejších lyžiarov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 63 dvojposteľových izieb s chladničkou, varnou kanvicou, satelitnou televíziou a rádiom. V izbách nechýba ani samostatná kúpeľňa, poteší aj terasa.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu sa môžete tešiť na chutnú a výdatnú stravu. Servírujú sa tu raňajky podávané formou bufetu či večere. Zavítať môžete aj do kaviarne v penzióne.

Kde budete relaxovať?

Potrebujete si oddýchnuť? Tak to oceníte malé wellness centrum s krytým bazénom, soľnou jaskyňou a fínskou saunou.

Cestujete s deťmi?

Na deti tu čaká detské ihrisko s preliezkami aj šmykľavkou.

Niečo naviac

V priestoroch penziónu si môžete zacvičiť vo fitness centre. Milovníci pohody ocenia aj altánok s grilom.

Penzión Zelený Dom

Penzión Zelený Dom

Vitanová 319 , Vitanová
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Darina Tomajková IČ: 33246467


00421 43 53 94 353

zelenydom@orava.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 4 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
10 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
7 km
Zjazdovka
1,8 km
Bežkovanie
27,5 km