Užite si parádnu dovolenku v obľúbenom Wellness Hoteli Tyrapol, relaxujte bez obmedzení v hotelovom wellness centre s bazénom, saunami a vírivkou, vychutnajte si polpenziu a užite si výlety po okolí. Po príchode vás uvíta fľaša vína.

Vedeli ste, že…?

Hotel Tyrapol stojí na najchladnejšom mieste Slovenska, ktorému sa v zime nevyhýbajú tuhé mrazy a bohatá snehová pokrývka.


O ubytovaní

Oravská Lesná, to je krásna príroda, ktorá pohladí na duši úplne každého. Zájdite si na dovolenku práve sem, do Wellness hotela Tyrapol **. Blízko to budete mať k najväčšiemu lákadlu okolia - k Oravskej lesnej železničke (5 km), aj do skanzenu Vychylovka (11 km). Za Oravským hradom tiež nebudete cestovať ďaleko - leží len 37 km od hotela.

Kde budete spať?

Ubytovanie ponúka hotel v dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky. Súčasťou každej z nich je televízia a telefón. Chýbať vám nebude ani vlastná kúpeľňa s vaňou alebo sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Tešiť sa môžete aj na návštevu hotelovej reštaurácie, kde si pochutnáte na jedlách zo slovenskej alebo zahraničnej kuchyne. Vybrať si budete môcť z bohatého menu. K dispozícii je tiež bar s pestrým nápojovým lístkom.

Kde budete relaxovať?

Wellness centrum hotela je vybavené pre maximálnu spokojnosť zákazníkov. Je tu k dispozícii plavecký bazén s chrličom vody, ktorý pomáha pri bolestiach chrbta a krčných stavcov. Ďalej môžete využiť vírivku, fínsku a parnú saunu s rôznymi inhalačnými prísadami. Po saunovaní sa osviežite v ochladzovacom bazéne, alebo použijete fínske vedro. Využiť môžete aj masážne trysky v sprchách.

Niečo naviac

Ak radi športujete, navštívte aj fitness centrum priamo v hoteli.

Wellness Hotel Tyrapol **

Wellness Hotel Tyrapol **

Oravská Lesná 293 , Oravská Lesná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Tyrapol, spol s.r.o. IČ: 31599346


+421 435 593 152

recepciahotel@tyrapol.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
100 m
Zjazdovka
7,5 km