Na pobyte vo Veľkom Mederi si užijete ubytovanie v apartmánoch Karmon Park s vybavenou kuchynkou, bohaté raňajky, športové aktivity i kúpanie. Do termálov Thermal Corvinus máte 10% zľavu. Využiť môžete ihrisko, stolný tenis, stolný futbal i biliard.

O ubytovaní

Apartmánový dom Karmon Park sa nachádza v kúpeľnom meste Veľký Meder vo vzdialenosti iba 350 m od známeho termálneho kúpaliska Thermal Corvinus. Vďaka príjemnému teplému podnebiu je táto oblasť ideálna pre výlety pešo aj na bicykli. Nájdete tu národná prírodná rezervácia Klátovské rameno (25 km) a Číčovské mŕtve rameno (12 km). Pre cykloturistov je k dispozícii neďaleká cyklistická trasa Dunaj, ktorá sa sem tiahne až z Nemecka a je jednou z najznámejších v Európe. Ak zatúžite spoznať niečo z Maďarska, stačí prejsť neďalekej hranice, kde leží mesto Györ so skvelými termálnymi kúpeľmi, bohatou históriou, krásnou prírodou a reštauráciami s maďarskými špecialitami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v apartmáne s balkónom a vlastnou kompletne zariadenou kuchynkou (sporák, chladnička, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, kuchynský riad). K vybaveniu ďalej patrí televízia, WiFi pripojenie a vlastná kúpeľňa so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si tu pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. Za priaznivého počasia je k dispozícii letná terasa s grilom.

Cestujete s deťmi?

Veľa hier a zábavy čaká na deti na vonkajšom ihrisku s pieskoviskom, hojdačkou a šmýkačkou.

Niečo naviac

O zábavu núdza rozhodne nebude. Pre hostí je k dispozícii veľké futbalové ihrisko, stolný tenis a futbal, biliard a tiež ihrisko na volejbal a nohejbal.

Karmon Park (SK)

Karmon Park (SK)

Čičovská 3687/49 , Veľký Meder
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Michal Pupkai IČ: 52317021


+421 918 999 338

info@karmonpark.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc - len plemená do 10 kg
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
100 m
Aquapark
100 m