Doprajte si pobyt v obľúbenej kúpeľnej lokalite na juhu Slovenska v Dunajskej Strede v modernom penzióne Nevada *** s bohatou polpenziou a celodenným vstupom do obľúbených kúpeľov Thermalpark (2x pri variante na 3 noci).

O ubytovaní

Vyrazte na dovolenku do Dunajskej Stredy a ubytujte sa v modernom Penzióne Nevada ***, ktorý nájdete v pokojnej časti mesta neďaleko Thermalparku, relaxačného centra s termálnou vodou, 4 vnútornými a 6 vonkajšími bazénmi. Na výlety je však okolie bohaté, objavte krásy mesta Dunajskej Stredy alebo vyjdite trochu ďalej - napríklad k jedinému profesionálnemu Automotodromu Slovakiaring na Slovensku (9 km), alebo ku krásnemu Chateau Amade do Vrakune (9 km). A keď už tam budete, urobte si krátku, krásnu prechádzku vo Vrakunskok háji. Pokiaľ holdujete golfu, vychýrené golfové ihrisko Welten, Báč je od penziónu vzdialené 18 km. Lyžiarske strediská nájdete najbližšie 60 km od Dunajskej Stredy, v zime sa tu skôr oddajte relaxu v spomínanom Thermalparku.

Kde budete spať?

Ubytovanie ponúka penzión v moderne zariadených izbách s elegantným nábytkom a peknými doplnkami, televíziou a vlastnou kúpeľňou s WC a sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v penzióne nájdete aj reštauráciu Nevada - pub s príjemnou atmosférou, kde sa budete cítiť ako doma. Vyberať tú môžete dobroty ako slovenskej či maďarskej kuchyne, tak i zverinu alebo ryby. Pochutnať si môžete aj na výbornom víne.

Penzion Nevada ***

Penzion Nevada ***

Czibóková 2 , Dunajská Streda
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Alexander Nagy IČ: 33739226


+421 315 694 005

penzionnevada@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
3 km