Perfektný rodinný pobyt vo Vile Borievka *** v Tatranskej Lomnici až pre štvorčlennú rodinu - dve deti do 17,9 rokov sú zdarma. Vytvorte si dovolenku podľa svojich predstáv od rôznych druhov stravovania po wellness a užite si turistiku v okolí.

O ubytovaní

Vila Borievka *** stojí v Tatranskej Lomnici. Už pri príchode vás očarí nádherná architektúra a atmosféra tejto lokality. Blízko budete mať ku všetkým lákadlám okolia - k bobovej dráhe (150 m), Expozícii Tatranskej prírody, (500 m) aj k lanovke na Lomnický štít (1,8 km). Vyvezte sa hore a urobte si krásnu prechádzku po okolí Skalnatého Plesa (10,7 km), napríklad rovno po náučnom chodníku.

V zime si tu zalyžujte na skvelých zjazdovkách lyžiarskych stredísk Tatranská Lomnica (1,8 km), Starý Smokovec (7,2 km) a Štrbské Pleso (23,1 km). Priamo v Tatranskej Lomnici pritom nájdete najdlhšiu zjazdovku s najvyšším prevýšením na Slovensku. V Starom Smokovci si zase okrem lyžovania užijete aj snowtubing, sánkovanie a ďalšie zábavné aktivity. Štrbské Pleso potom láka okrem iného na 26 km udržiavaných tratí pre bežkárov.

Užijete si aj úžasné pešie či cyklistické výlety. Len asi 11 km od hotela sa nachádzajú nádherné Vodopády Studeného Potoka, Starý Smokovec s pozemnou lanovkou a svetom trikov Tricklandiou je vzdialený len 9 km. Vyvezte sa lanovkou na Hrebienok (6,8 km) a navštívte Rainerovu chatu (6,5 km). Do Popradu so známym AquaCity Poprad sa autom dostanete za 25 minút, na termálne kúpalisko Vrbov sa dostanete za 19 minút.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednej zo 7 izieb, ktoré sú nadštandardne vybavené nábytkom vyrobeným na mieru, trezorom a praktickým sušiakom. Samozrejmosťou je TV, WiFi pripojenie, chladnička, varná kanvica aj mikrovlnná rúra. Nechýba ani kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom.

To, čím sa Vila Borievka *** odlišuje od ostatných ubytovacích zariadení, je zmysel pre detaily, na ktorých naozaj záleží – tešte sa na kvalitné ortopedické matrace, antialergické periny a vankúše a v neposlednom rade damaškové obliečky.

  • Dvojlôžková izba na prízemí má plochu 15 m² a je vybavená manželskou posteľou.

  • Dvojlôžková izba na poschodí s prístelkou meria 18 m² a okrem manželskej postele v nej nájdete aj rozkladaciu sedačku (150x200 cm), ktorá poslúži ako prístelka až pre 2 osoby.

Na čom si pochutnáte?

Vo Vile Borievka *** síce nie je dostupná reštaurácia, o chutnú stravu ale neprídete. V tesnej blízkosti vily sa nachádza niekoľko obľúbených reštaurácií, ako je Ponderossa Steak house alebo SALUS Pub.

Vila Borievka ***

Vila Borievka ***

Tatranská Lomnica 14648 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
DZ Trading, s.r.o. IČ: 36847828


+421 904 554 340

vilaborievka@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,7 km
Zjazdovka
1,2 km