Užite si skvelú odpočinkovú dovolenku v Podhájskej. Pri ubytovaní v úplne nových Apartmánoch Pulse, budete od populárneho termálneho kúpaliska iba 150 metrov. Naviac môžete využívať výhody neďalekého Penziónu Pulse - napríklad vonkajší bazén.

O ubytovaní

Apartmány Pulse sa nachádzajú v kúpeľnom mestečku Podhájska na juhu Slovenska. Vydajte sa na vlastnej koži vyskúšať blahodarnú silu „slovenského Mŕtveho mora“ na dovolenku plnú pohody a odpočinku.

Areál termálnych kúpeľov Aquamarin leží len 300 m od ubytovania, a tak to za relaxáciou v unikátnej liečivej vode budete mať doslova pár krokov. Súčasťou komplexu je bazénový svet s 9 bazénmi a vitálny svet so saunami, tepidáriom a odpočinkovou zónou. Voda z tunajších termálnych prameňov je slaná a jej blahodarné účinky na celý organizmus sú porovnateľné s vodou Mŕtveho mora.

Malebnú vinársku krajinu v okolí Podhájskej môžete objavovať pri výletoch po turistických a cyklistických trasách. Zavedú vás napríklad ku zrúcanine kláštora Mariánska čeľaď (4 km) alebo do obce Trávnica (4,5 km), kde môžete navštíviť hneď tri kaštiele: klasicistický kaštieľ Baloghovcov, barokový kaštieľ Rudnyánsských a neskoro klasicistický kaštieľ Ladislava Barlanghiho. Za návštevu stojí aj rozsiahla zrúcanina Levického hradu (26 km) s jedinečnou tajomnou atmosférou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernom dvojlôžkovom apartmáne, ktorý sa skladá z plne vybavenej kuchynky, vlastnej kúpeľne a priestrannej terasy. Súčasťou vybavenia je klimatizácia, WiFi pripojenie, chladnička, mikrovlnná rúra, varná doska a fén. Na niektoré z apartmánov je možné umiestniť prístelka.

Na čom si pochutnáte?

Na chutné jedlo sa zastavte v Penzióne Pulse, ktorý sa nachádza asi 1,5 km od Apartmánov Pulse. Pokiaľ sa vám nebude chcieť variť, môžete si dokúpiť raňajky či večere, V reštaurácii pripravujú tradičné špeciality južného Slovenska i medzinárodné pokrmy a pochutnáte si tu aj na dobrom víne od miestnych vinárov.

Kde budete relaxovať?

Počas letnej sezóny môžete na záhrade Penziónu Pulse (1 500 m) na osvieženie aj zábavu využívať bazén so slanou vodou.

Apartmány Pulse

Apartmány Pulse

Pod Vinohradmi 973 , Podhájska
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PULSE 2 s.r.o. IČ: 44706367


+421 905 277 257

penzion.pulse@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Kúpele
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,6 km