Dajte zbohom únave a užite si dovolenku v hoteli Končistá **** priamo pod majestátnymi Tatrami. Čaká vás komfort a neobmedzený vstup do bazéna i saunového sveta. Oddýchnite si a zrelaxujte v obľúbenom letovisku Lučivná.

O ubytovaní

Hotel Končistá **** sa nachádza v malebnej obci Lučivná v tieni Vysokých Tatier a tvorí skvelý východiskový bod pre turistické, relaxačné a v zime aj lyžiarske ciele. Zájdite si oddýchnuť do AquaCity Poprad (12 km), vydajte sa naprieč Tatranským národným parkom, vystúpte trebárs na Gerlachovský štít, prejdite sa unikátnou pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok (25 km) , spoznajte trochu miestnej histórie v skanzene Pribylina (41 km), zažite dychberúcu prírodu neďalekých jaskýň (Važecká jaskyňa, 17 km), vydajte sa k Mengusovskému jazeru (7 km) či Štrbskému plesu (18 km) a Vodopádu Skok (19 km), v zime určite nevynechajte známy ski areál Lopušná Dolina (5 km) či na Štrbskom Plese (19 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlných dvojlôžkových izbách so satelitnou TV, telefónom, internetovým pripojením a minibarom. Vybavenie kúpeľne zahŕňa WC, sprchovací kút a fén. Hotel ponúka svojim hosťom veľmi príjemnú a komornú atmosférou.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia hotela vás prekvapí svojou impozantnosťou. Panoráma štítov Vysokých Tatier zaliatych lúčmi slnka dotvára jedinečnosť gastronomického zážitku. Buďte si tak istí, že si svoje raňajky aj večere formou bufetu náramne užijete.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum ponúka vírivku, fínsku, infra a parnú saunu, ochladzovací bazén a 4 zážitkové sprchy. K dispozícii vám bude i bazén s protiprúdom, chrličom, hydromasážne lavicou s výhľadom na štíty Tatier a s masážnymi tryskami v stenách. Pre dokonalý odpočinok si môžete v hoteli objednať aj masáže.

Hotel Končistá ****

Hotel Končistá ****

Hlavná 199 , Lučivná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GOEX s.r.o. IČ: 31378676


+421 52 446 84 96

recepcia.koncista@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
2,7 km
Aquapark
12 km
Zjazdovka
0,6 km