Vydajte sa na rodinnú dovolenku do nádhernej slovenskej prírody a ubytujte sa v 3* Wellness Hoteli Javorník. Tešte sa na chutnú polpenziu z čerstvých surovín, výborné valtické víno, vírivku alebo sauny.

O ubytovaní

Wellness Hotel Javorník *** sa nachádza v slovenskej obci Lazy pod Makytou. Pobyt si tu užijete najmä v zime, pretože priamo z hotela máte prístup na skvelú zjazdovku Ski Čertov Javorníky, 6,2 km od hotela sa potom nachádza ďalšie skvelé lyžiarske stredisko Kohútka. V okolí však nájdete aj nespočet turistických trás po slovenskej i českej strane hranice. Vydajte sa trebárs poznávať Velké Karlovice (20 km), mesto Púchov (22 km), do Bike parku Kyčerka (22 km), relaxovať do Kúpeľov Nimnica (27 km) či na Rozhľadňu Čubův kopec (28 km).

Kde budete spať?

Hotel ponúka príjemné ubytovanie v klasických izbách, kde v každej z nich nájdete televíziu s plochou obrazovkou, WiFi pripojenie, písací stôl so stoličkou a vlastnú kúpeľňu s WC a sprchou. Z izby budete mať výhľad na pokoj lesa.

Na čom si pochutnáte?

Príjemný pobyt v Hoteli Javorník umocní aj hotelová reštaurácia s príjemným posedením v moderných a elegantných priestoroch. Výsadou je však skvelá kuchyňa. Hotel ponúka denné a obedové menu aj výber z à la carte menu, kde sú všetky jedlá pripravované v spolupráci s farmármi z okolitých Javorníkov či z Valašska. Nechýba ani široká ponuka vynikajúcich moravských vín, vychladené české pivo, domáce údeniny a milý, ústretový personál.

Kde budete relaxovať?

Hotel ponúka skvelé wellness centrum s vírivkou s výhľadom na okolitú prírodu, tradičnú parnú a fínsku saunu, ochladzovacie vedro a sprchovú oázu. Nájdete tu tiež infra saunu a vyhrievané lehátka v odpočinkovej zóne.

Cestujete s deťmi?

Deti poteší tiež detské ihrisko.

Niečo naviac

Nájdete tu aj biliard, úschovňu bicyklov, ohnisko pre vaše opekanie a na vaše turistické výlety vám na recepcii zapožičajú palice na Nordic Walking.

Wellness Hotel Javorník ***

Wellness Hotel Javorník ***

Lazy pod Makytou 646 , Lazy pod Makytou
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
KMGG s.r.o. IČ: 51680700


+421 424 111 266

info@hoteljavornik.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
28 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
10 m