Zažite romantiku v Piešťanoch v Penzióne Benátky *** s talianskymi freskami a terasou priamo nad Váhom. Pochutnáte si na polpenzii a pohári vína, užijete si uvoľňujúcu masáž a do okolia vyrazíte na bicykli.

O ubytovaní

Penzión Benátky *** rodinný penzión v centre Piešťan v tesnom susedstve s kúpeľným ostrovom (500 m). Meno získal vďaka svojej polohe na brehu mŕtveho ramena Váhu, cez ktorý sa vykláňa terasa reštaurácie. Okrem relaxu v kúpeľoch si užite prechádzky po (nielen) kúpeľných pamiatkach mesta a množstvo turistických chodníkov, vydajte sa napríklad k Červenej veži (2,1 km) alebo do Vily Bacchus (4,8 km ). Nevynechajte ani Balneologické múzeum (3,3 km). Športového vyžitia je tu tiež požehnane, zájdite si napríklad na bowling (500 m), zahrať tenis (200 m), na korčule na inline dráhu (200 m) alebo za vodnými športami (200 m). Zalyžovať si v zime zájdite do Ski Bezovec cca 21 km od hotela.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbách Comfort s možnosťou prístelky. V izbách nechýba ani chladnička, ventilátor, pracovný stôl s posedením, satelitná televízia a tiež kúpeľňa. Elegantný apartmán s drevenými podlahami disponuje obývačkovou časťou s posedením. Ani tu nechýba minibar, satelitná televízia, pracovný stôl i klimatizácia. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je reštaurácia a kaviareň, kde romantickú atmosféru dotvárajú benátske fresky od akademického maliara Ladislava Sulíka. Vychutnáte si tu tradičné európske jedlá, v lete si zas pochutnáte na grilovaných špecialitách na letnej terase.

Kde budete relaxovať?

Perfektnú dovolenku sa postará aj oddych pri masáži priamo v penzióne.

Penzion Benátky ***

Penzion Benátky ***

Topolčianska 1 , Piešťany
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Mrázik Juraj, Ing. Zuzana Mráziková-právny nástupca IČ: 30099021


+421 337 721 189

benatky@benatky.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
0,5 km