Spoznajte čistú prírodu Nízkych Tatier v Demänovskej doline a ubytujte sa v mobilnom domčeku v Kempe Bystrina. Prírodný areál je skvelý pre rodiny s deťmi. Okrem ubytovania máte v cene Liptov Region Card so zľavami.
Spoznajte čistú prírodu Nízkych Tatier v Demänovskej doline a ubytujte sa v mobilnom domčeku v Kempe Bystrina. Prírodný areál je skvelý pre rodiny s deťmi. Okrem ubytovania máte v cene Liptov Region Card so zľavami.

Zažite pokoj Nízkych Tatier s celou rodinou

V Demänovskej doline leží Kemp Bystrina - obklopujú ho lesy a lúky s výhľadom na známu Pavčinu Lehotu. Miesto, ktoré vašim letným dovolenkám nasadí laťku poriadne vysoko. V mobilných domčekoch nájdete až prekvapivý komfort - 2 spálne, vlastnú kuchyňu, sociálne zariadenie a terasu.


Dovolenka v kempe je ideálnym miestom pre rodiny. Deti sa môžu vyšantiť na ihrisku zatiaľ čo rodičia budú grilovať alebo si vo wellness centre dopriať masáž. Čas tu môžete tráviť aj aktívne, k dispozícii sú hry aj zázemie pre šport - v blízkosti je futbalové ihrisko, bobová dráha, tenisový kurt. Je tu možnosť opekania.

Chuťové bunky pošteklíte v reštaurácii Koliba Bystrina - kuchári vám pripravia slovenské aj medzinárodné špeciality.


Súčasťou balíčka je aj Liptov Region Card s veľkým množstvom zliav:

  • Aqua-vital park & wellness kúpele lúčky
  • 10% zľava vo vybraných reštauráciách
  • 5 - 50% zľava na vstupy na viac ako 70 atrakcií
  • Viac informácií o zľavách tu.

Dokonalá dovolenka: príroda, výlety aj kúpanie

Na svoje si v okolí areálu prídu hubári aj cyklisti, ktorí určite ocenia mnoho cyklotrás či neďalekú požičovnu bicyklov. V blízkosti sú tiež jaskyne a nespočetné množstvo ďalších zaujímavostí.

O ďalšiu zábavu sa vám postarajú napríklad tieto atrakcie:

  • Demanovská ľadová jaskyňa, ktorá patrí medzi najkrajšie jaskyne v Európe.
  • Najznámejšie a najvyššie vrcholy Nízkych Tatier - Ďumbier a Chopok.
  • Tatralandia - najväčší aquapark na Slovensku, v Česku a Poľsku. Užite si 26 tobogánov a šmýkačiek, atrakcie vo Funparku, či Tropical Paradise park, kde teplota vody ani vzduchu neklesá pod 30°C alebo termálne kúpalisko Gino Paradise Bešeňová.
  • Využite tiež zľavy do lanového parku Tarzánia, na tenisové kurty, v požičovni bicyklov a na rôzne adrenalínové atrakcie ako je paragliding, rafting, paintball, motokáry, a pod.
Kemping Bystrina **

Kemping Bystrina **

Hotel Bystrina 23 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Urbanová Jana IČ: 50844318


+(421) 445 548 163

hotelbystrina@hotelbystrina.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná