Parádny letný pobyt v hoteli Sun**** pár krokov od pláže Slnečných jazier v Senci. Čaká vás polpenzia, neobmedzený vstup do bazénov aj areálu jazier. Úžasná lokalita, kde slnko svieti neuveriteľných 2 200 hodín ročne.
Parádny letný pobyt v hoteli Sun**** pár krokov od pláže Slnečných jazier v Senci. Čaká vás polpenzia, neobmedzený vstup do bazénov aj areálu jazier. Úžasná lokalita, kde slnko svieti neuveriteľných 2 200 hodín ročne.

Leto v obľúbenej prázdninovej lokalite Slovenska ****

Štýlový hotel Sun**** leží zo všetkých hotelov Slnečných jazier najbližšie k trávnatej pláži, ktorá láka k letnému relaxu pri priezračnej vode. 

Slnečné jazerá pri Senci neďaleko Bratislavy sú najobľúbenejšou a najnavštevovanejšou prázdninovou lokalitou na celom Slovensku.


Krásne zariadené izby majú vlastné sociálne zariadenie, klimatizáciu, trezor, mini-chladničku, LCD TV s bohatým výberom programov WiFi. K dispozícii sú aj izby s výhľadom na morský bazén.

Hotelová reštaurácia ponúka na výber široký sortiment jedál z hydiny, bravčového mäsa a rýb. K reštaurácii patrí aj vonkajšia terasa s detským ihriskom. Vo vnútri môžete využiť detský kútik.

Okrem neobmedzeného vstupu do hotelových bazénov zo sladkou i morskou vodou a lahodnej polpenzie môžete v hoteli tiež odpočívať vo wellnesse. Tam je vám k dispozícii vírívka, fínska, parná či infrasauna a oddychový priestor s lehátkami.

Slnečné jazerá s exkluzívnym aquaparkom

Užite si letnú pohodu na plážach pri piatich Slnečných jazerách, ktorých vodná plocha presahuje 100 ha. Slnko tu svieti celých 2200 hodín v roku, jazerá sú tak ideálnou lokalitou nie len na kúpanie, ale aj opaľovanie.

Na severnej strane jazier nájdete obrovský aquapark so 76-metrovým vnútorným tobogánom, 12-metrovým vonkajším tobogánom Aquafun a množstvom ďalších super aktivít. Otvorený je každý deň od 9:00 do 21:00 hod., celodenné vstupné pre dospelého je 22 €.

Neďaleko hotela sa nachádza unikátna Oáza sibírskych tigrov, múzeum včelárstva, jazdecké centrum a za návštevu stojí aj mesto Senec, alebo Bratislava. Na výlety v prírode sú ideálne neďaleké Malé Karpaty.

Hotel Sun ****

Hotel Sun ****

Slnečné jazerá – sever , Senec
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL SUN, s.r.o. IČ: 50488074


+421 220 201 020

info@hotelsun.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Konferenčná miestnosť
Česky hovoriaci personál
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od jazera
50 m
Zastávka
1 km
Aquapark
0,3 km
Zjazdovka
27 km