Vydajte sa do národného parku Veľká Fatra, do aquaparkov, alebo k vodopádom. Vďaka ubytovaniu v penzióne Astoria môžete vyraziť naozaj kamkoľvek. Tešte sa na chutné raňajky, bazén, kúpaciu kaďu + 1 dieťa do 4 r. zdarma.
Vydajte sa do národného parku Veľká Fatra, do aquaparkov, alebo k vodopádom. Vďaka ubytovaniu v penzióne Astoria môžete vyraziť naozaj kamkoľvek. Tešte sa na chutné raňajky, bazén, kúpaciu kaďu + 1 dieťa do 4 r. zdarma.

Penzión Astoria sa nachádza v malebnej podhorskej krajine

Vydajte sa na dovolenku do penziónu Astoria, ktorý nájdete v centre malebnej podhorskej dedinky s klimatickými kúpeľmi Ľubochňa. História týchto kúpeľov začína v 19. storočí, kedy boli postavené prvé kúpeľné vily. A práve v jednej takejto vile z čias cisára Františka Jozefa I. môžete stráviť svoju vysnívanú dovolenku.

Ubytovanie ponúka penzión v príjemne zariadených izbách s TV/SAT a vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha).

Chutné raňajky si môžete dosýta užiť na terase, kde sa počas letného obdobia podávajú. V areáli je k dispozícii altánok s grilom a zariadená kuchynka, kde si môžete kedykoľvek pripraviť niečo dobré pod zub.

V teplých dňoch určite oceníte vonkajší bazén, ktorý sa nachádza hneď pred penziónom.

Aquapark Dolný Kubín a ďalšie tipy na výlet

Z penziónu to máte kúsok ako k termálnym prameňom, tak i do jaskýň či aquaparku Dolný Kubín (20 km, 15 minút jazdy autom).

V aquaparku Dolný Kubín sa môžete tešiť na plavecký bazén, vodný svet s rôznymi vodnými atrakciami, saunový svet a reštauráciu. Hlavnou dominantou aquaparku je unikátne pyramídové architektonické riešenie, ktoré len tak niekde neuvidíte.


Hostia penziónu Astoria získajú zvýhodnené vstupné do aquaparku Dolný Kubín. Vstup na 3 hodiny pre dospelú osobu 5 € (z pôvodných 15 €) a pre deti do 18 rokov 2,50 € (z pôvodných 9 €).


Kam ešte vyraziť?

  • Ak sa chcete vyšantiť a unaviť vaše deti, vyrazte do Aquaparku Tatralandia.
  • Pozrite sa do zabudnutej dedinky Vlkolínec (UNESCO).
  • Vykúpte sa v termálnom jazierku Kalameny, ktoré sa nachádza uprostred lesa.
  • Aj na Slovensku si môžete pripadať ako pri mori. Objavte krásy zatopeného kameňolomu s krásnou a priezračnou vodou v Šútove.
  • Všetkých milovníkov cyklistiky poteší veľké množstvo cyklistických trás, ktoré začínajú hneď pred penziónom.
Penzión Astoria

Penzión Astoria

Ľubochňa 243 , Ľubochňa
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Astoria IČ: 43116451


+421 905 518 281

info@penzion-astoria.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie