Užite si parádny jarný či letný pobyt v štýlovom penzióne Blanka v Ždiari. Polpenzia a perfektné možnosti oddychu vo wellness i aktívneho vyžitia pre páry či rodiny s deťmi. K dispozícii detský kútik i letná terasa.
Užite si parádny jarný či letný pobyt v štýlovom penzióne Blanka v Ždiari. Polpenzia a perfektné možnosti oddychu vo wellness i aktívneho vyžitia pre páry či rodiny s deťmi. K dispozícii detský kútik i letná terasa.

Pobyt priamo v centre najkrajšej časti Tatier

O Belianskych Tatrách sa hovorí, že ide o najkrajšiu časť týchto slovenských veľhôr. Presvedčiť sa o tom môžete sami pri pobyte v penzióne Blanka, ktorý leží v Ždiari a je obklopený prírodou a tradičnou ľudovou architektúrou. Z penziónu je navyše krásny výhľad do hôr.


Prednosťou penziónu je veľmi milý a ochotný personál a doslova rodinná atmosféra. Nielen to však robí z penziónu obľúbený cieľ s vynikajúcim hodnotením od spokojných zákazníkov Zľavokingu.


Penzión Blanka je štýlovo zariadený a izby sú komfortne a vkusne vybavené. V celom objekte dominuje drevo a užiť si môžete i rezbárske umelecké diela. Na každej izbe je možnosť prístelky a nájdete tu vlastné sociálne zariadenie, TV/SAT, WiFi pripojenie a rádio. Niektoré izby majú balkón.

Relaxovať môžete vo veľkej vírivej vani až pre 5 osôb s masážnymi tryskami, saune s hviezdnym nebom, alebo na letnej terase.

Na dovolenke budú spokojné i deti. Vonku je pre ne pripravený herný kútik s drevrným domčekom, šmýkačkou, pieskoviskom, hojdačkou a trampolínou.

Jarná či letná dovolenka a množstvo možností vyžitia

V teplejších dňoch je táto oblasť perfektná pre cyklistiku (bicykle vám v penzióne bezplatne uschovajú), ale tiež pre pešie túry či výlety.

Vydajte sa na túru, alebo výlet, či už za prírodnými krásami, alebo za históriou.

  • Túry zo Ždiaru do Tatranskej Lomnice cez Skalnaté Pleso
  • Pozemná lanovka na Hrebienok - vydajte sa jedinou lanovkou tohto typu na Slovensku až na samotný vrchol Hrebienok. Za 5 minút rýchlej jazdy prekonáte prevýšenie 247 metrov.
  • Pamiatky UNESCO - Levoča, Spišský hrad, Spišská Kapitula
  • Belianska jaskyňa - navštívte túto ohromujúcu kvapľovú jaskyňu, ktorá patrí k tým najväčším na celom Slovensku. Obdivujte stalagmity, jazierka, alebo vodopády.

Pobavte sa, alebo relaxujte v termálnej vode.

  • Celoročná bobová dráha v Bachledovej s dĺžkou 1200 m
  • Poľské termály Tatranská Bukowina (vzdialená len 20 km)
  • Neďaleko leží tiež Thermalpark Vrbov (29 km), ktorý je celoročne otvorený a ponúka relax v desiatich bazénoch s teplou termálnou vodou a množstvo vodných atrakcií. Zavítať môžete i do Aquacity Poprad (30 km).
Penzión Blanka

Penzión Blanka

Ždiar č. d. 393 , Ždiar
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jozef Andráš IČ: 33088390


+(421) 908 974 823

blanka@zdiar.sk

Check In
14:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie