Máte radi ruch veľkomesta a slovenskú kuchyňu? Potom si Bratislavu určite užijete. V krivolakých uličkách totiž nájdete ako reštaurácie, tak aj pamiatky, nákupné centrá a všetko čo k mestu patrí. Kupóny platia celý rok.
Máte radi ruch veľkomesta a slovenskú kuchyňu? Potom si Bratislavu určite užijete. V krivolakých uličkách totiž nájdete ako reštaurácie, tak aj pamiatky, nákupné centrá a všetko čo k mestu patrí. Kupóny platia celý rok.

Hotel Gaudio*** medzi dvomi metropolami - užite si vašu dovolenku v hlavnom meste Slovenska

Kto by nemal rád Bratislavu - mesto, v ktorom sa miešajú moderné obchodné centrá s dominantou Bratislavského hradu a kde na vás dýchne takmer umelecká atmosféra.

Ak chcete mať toto všetko, a ešte viac, počas dovolenky neustále na dosah, stavte na hotel Gaudio*** so strategickou polohou.

Z hotela Gaudio*** sa ľahko dostanete autom, mestskou dopravou alebo pešo do samotnej historickej časti metropoly. Zároveň je pri hoteli zastávka vlaku, ktorý premáva priamo do Viedne.

Priestranné dvojlôžkové izby majú možnosť prístelky a samozrejmosťou je vlastné sociálne zariadenie, plazmová TV so satelitom a minibar. Na požiadanie vám zadarmo zapožičajú fén, župan, papuče a trezor (na recepcii).

Slovenské lahôdky a relaxácia vo wellness

Nechýba tu ani wellness centrum, kde nájdete fínsku saunu, vírivú vaňu s hydromasážou, sprchu s tropickým dažďom aj oddychový kút. K dispozícii je aj fitness a máte tiež možnosť doplatiť si masáž (po novom aj veľmi obľúbenú thajskú).

Súčasťou hotela je aj reštaurácia s kvalitnou domácou kuchyňou a letnou terasou. Vychutnajte si znamenitý obed, večeru alebo sa rozmaznajte lahodným dezertom. Pre fajčiarov je tu oddelený salónik.

Chcete si večer dopriať kvapku alkoholu? Hotel má tiež bar so širokou ponukou najrôznejších drinkov.

Bratislavská zoo, Viedeň a termálne kúpele - v Bratislave sa nikto nudiť nemôže

Za levom, surikatami alebo dokonca dinosaurami vyrazte do bratislavskej zoo. Okrem živých zvierat každého druhu tu totiž nájdete aj dinopark (viac informácií tu).

Malé ale krásne historické centrum s množstvom štýlových kaviarní a reštaurácií je ideálne na poznávanie aj odpočinok. Dominantou je Bratislavský hrad, ktorý sa týči nad mestom a tiež stojí za návštevu.

  • Vydajte sa k Michalskej bráne, v ktorej sa nachádza Múzeum zbraní.
  • A čo tak prechádzka k najstaršej budove v Bratislave, ktorou je Stará radnica?
  • Ak vás láka umenie, nemali by ste vynechať Slovenskú národnú galériu ani Galériu mesta Bratislava.
  • V okolí je tiež veľa kostolov, hradov a plno ďalších múzeí.

Len hodinu jazdy vlakom od Bratislavy sa nachádza Viedeň - najnavštevovanejšie miesto v Rakúsku. Či už sa budete vo Viedni prechádzať po hlavnej nákupnej triede alebo po pamiatkach, budete neveriacky točiť hlavou nad okázalou a zároveň príjemnou noblesou tejto metropoly.

Ak vás unaví chodenie po pamiatkach, zájdite si do 40 minút vzdialených termálnych kúpeľov Moszonmagyóvár s liečivou vodou, tá sa radí medzi 5 najúčinnejších liečivých vôd v Európe. Relaxovať tu môžete v saunách, sedacích bazénoch alebo v bazénoch s liečivou vodou.

Hotel Gaudio

Hotel Gaudio

Údernícka č.14 , Bratislava
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Gaudio Liberty s.r.o. IČ: 48159468


+421 903 404 093

rezervacie@hotelgaudio.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie