Máte radi halušky? Potom si Bratislavu určite užijete. V krivoľakých uličkách totiž nájdete reštaurácie s výbornou domácou kuchyňou. A ak nechcete vašu dovolenku len prejesť, vyjdite si k Bratislavskému hradu.
Máte radi halušky? Potom si Bratislavu určite užijete. V krivoľakých uličkách totiž nájdete reštaurácie s výbornou domácou kuchyňou. A ak nechcete vašu dovolenku len prejesť, vyjdite si k Bratislavskému hradu.

Hotel Gaudio*** medzi dvomi metropolami

Kto by nemal rád Bratislavu. Mesto, v ktorom sa miešajú moderné obchodné centrá s dominantou Bratislavského hradu a kde na vás dýchne priam umelecká atmosféra. 

Ak chcete mať malebné centrum mesta počas dovolenky neustále na dosah, stavte na hotel Gaudio*** so strategickou polohou.

Z hotela Gaudio*** sa ľahko dostanete autom, mestskou dopravou alebo pešo do historickej časti metropoly. Zároveň je pri hoteli zastávka vlaku, ktorý premáva priamo do Viedne.

Priestranné izby majú vlastné sociálne zariadenie, plazmovú TV so satelitom a minibar. Súčasťou hotela je reštaurácia s kvalitnou domácou kuchyňou a tiež bar so širokou ponukou najrôznejších drinkov.

Nechýba tu ani wellness centrum, kde nájdete fínsku saunu, vírivú vaňu s hydromasážou, sprchu s tropickým dažďom a oddychový kút. K dispozícii je aj fitness a máte tiež možnosť doplatiť si masáže.

Bratislavská zoo, Viedeň a termálne kúpele

Za levom, surikatami alebo dokonca dinosaurami vyrazte do bratislavskej zoo. Okrem živých zvierat každého druhu tu totiž nájdete aj dinopark (viac informácií tu).

Po návšteve bratislavského hradu a objavovaní centra mesta na vás čaká napríklad botanická záhrada alebo pamätník Slavín s parkom a krásnym výhľadom na mesto.

Len hodinu jazdy vlakom od Bratislavy sa nachádza Viedeň. Najnavštevovanejšie miesto v Rakúsku nenudí svojich návštevníkov ani na chvíľku.

Či už sa budete vo Viedni prechádzať po hlavnej nákupnej triede alebo po pamiatkach, budete neveriacky vrtieť hlavou nad okázalou a zároveň príjemnou noblesou tejto metropoly.

Ak vás unaví chodenie po bratislavských pamiatkach, zájdite si do 40 minút vzdialených kúpeľov Moszonmagyóvár s liečivou vodou, tá sa radí medzi 5 najúčinnejších liečivých vôd v Európe. Relaxovať tu môžete v saunách, sedacích bazénoch alebo v bazénoch s liečivou vodou.

Hotel Gaudio

Hotel Gaudio

Údernícka č.14 , Bratislava
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Gaudio Liberty s.r.o. IČ: 48159468


+421 903 404 093

rezervacie@hotelgaudio.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie