Zažite rozprávkovú dovolenku v alpskom 4* Hoteli Gutshof Zillertal. Tešte sa na chutné raňajky, neobmedzené wellness s bazénom a saunami, zapožičanie bicyklov počas celej doby pobytu a ďalšie výhody. Neďaleko hotela sa môžete vypraviť k ľadovcu Hintertux.

O ubytovaní

Doprajte si parádnu dovolenku v lokalite Zillertalských Álp v luxusnom Hoteli Gutshof Zillertal ****. Hotel leží neďaleko ľadovca Hintertux (cca 17 km) uprostred krásnej horskej prírody. Okolie vás láka na výlety v lete aj zime. V lete nevynechajte výlet k jazeru Stausee Stillup, vodopádom, či na obľúbenú turistickú destináciu, horskú chatu Alpenrose. V zime si užijete desiatky zjazdoviek v niekoľkých skiareáloch, k lanovkám Ahornbahn a Penkenbahn vás dokonca zadarmo zvezie skibus. Tu sa nezabúda ani na poriadne aprés-ski.

Kde budete spať?

Prepychový hotel ponúka ubytovanie v komfortne zariadených izbách. Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe Classic alebo v jednom zo štúdií (Ahorn, Penken, Gruenberg) s možnosťou prístelky. Štúdiá aj izby svojím vybavením zodpovedajú štandardu 4* a okrem vlastného sociálneho zariadenia sa tešte napríklad na kávovar, pohovku, minibar, trezor, HD televíziu a nechýba ani fén či župan.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na samých dobrotách. Dopriať si môžete aj víno, ktoré pochádza z vínnej pivnice priamo v hoteli. O tom, že v hoteli na svojich hostí naozaj myslia, svedčí aj hotelová pekáreň - každé ráno si preto môžete vychutnať čerstvé pečivo priamo z pece.

Kde budete relaxovať?

V cene balíčka máte vstup do bazéna, fínskej sauny a parného kúpeľa - dokážete si po celodennom výletovaní predstaviť lepšiu relaxáciu?

Hotel Gutshof Zillertal ****

Hotel Gutshof Zillertal ****

Stillupklamm 826 , Mayrhofen
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Gutshof Hotelbetrieb GmbH IČ: 334412


+43 52 858 124

info@gutshof.cc

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Vzdialenosť od jazera
42 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
1 km