Rakúske Vorarlbersko láka na výlety ako v lete, tak v zime -⁠⁠ spoznajte túto krásnu oblasť v blízkosti hraníc so Švajčiarskom a ubytujte sa v Aparthoteli Versettla *** v mestečku Gaschurn. V cene je zahrnutá polpenzia s raňajkovým bufetom a trojchodovou, welcome drink a neobmedzený vstup do sauny. Jazykovej bariéry sa báť nemusíte, v hoteli nájdete slovensky hovoriaci personál a napríklad aj menu v reštaurácii, ktoré je v češtine.

O ubytovaní

Stačí sa z centra vydať rozprávkovou kľukatou cestičkou hore do scénickej prírody a dorazíte do Aparthoteli Versettla *** pri hore Vallüla. Ak máte radi dovolenku uprostred krásnej prírody rakúskych Álp, je tento hotel v mestečku Gaschurn výnimočne dobrá voľba a zároveň ideálnym východiskovým bodom pre vaše výlety po okolí. V lete je oblasť známa pre svoju rozsiahlu sieť turistických trás (viac než 260 km dlhých) a niekoľkých cyklotrás (s dĺžkou 70 km), v zime samozrejme pre udržiavané zjazdovky. Za návštevu určite stojí horské jazero Rehsee či Lünersee, vrátane okolitého pohoria Rätikon. V oblasti Hochjoch alebo Gargellen vzdialenej autom cca 15 - 20 minút jazdy si môžete užiť jazdu na motokárach. V prípade horšieho počasia, kedy sa vám do hôr príliš chcieť nebude, si môžete urobiť výlet do Lichtenštajnska, ktoré je vzdialené asi 1,5 hodiny jazdy autom, a spoznať krásy jedného z najmenších štátov v Európe.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlných dvojlôžkových izbách alebo apartmánoch, v ktorých vám nebude nič chýbať. Všetky izby aj apartmány disponujú vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha, fén), TV/SAT, trezorom i WiFi. Do izby Ekonomy nie je možné umiestniť prístelku a detskú postieľku. Do izby Standard je možné umiestniť detskú postieľku. Pre pobyt s deťmi na prístelke je potrebné zvoliť variantu v apartmáne, kde je možné umiestniť až 2 prístelky.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky si užijete formou bohatého bufetu, z ktorého si budete môcť vybrať podľa chuti, čo hrdlo ráči, večere sa podávajú štvorchodové.

Kde budete relaxovať?

Fínska sauna, ktorá sa nachádza v hoteli, vám rozhodne padne vhod.

Niečo naviac

V priestoroch hotela si môžete kedykoľvek zahrať stolný futbal, vyblázniť sa na trampolíne, alebo po náročnejšie túre využiť hotelovú fínsku saunu.

Aparthotel Versettla ***

Aparthotel Versettla ***

Bergerstraße 112a , Gaschurn
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SZL Hotels GmbH IČ: 70158447


+420 777 790 908

info@versettla.at

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Česky hovoriaci personál
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od jazera
3,7 km
Zastávka
2,5 km
Zjazdovka
0,2 km