Vo Ferienhoteli Alber *** vo Vysokých Taurách vás čaká rozšírená polpenzia a neobmedzený vstup do wellness s vírivkou a saunami. Navyše sa poriadne prejdete v neďalekých Vysokých Tauroch a zrelaxujete sa v termáloch v Bad Gastein. Deti sa zabavia s animátormi.

O ubytovaní

Ferienhotel Alber *** je rodinný hotel v srdci Národného parku Vysoké Taury v rakúskom Korutánsku. Preskúmajte jeho krásy pešo či na bicykli, je tu naozaj čo obdivovať - nespočet vyhliadok s dychberúcimi panorámami, vodopády a ďalšie prírodné krásy na vás čakajú. Pre odpočinok potom zvoľte jedinečné skalné kúpele v Bad Gastein. V zime si tu skvele zalyžujete, k dispozícii vám bude hneď niekoľko lyžiarskych vlekov vzdialených cca 2 km.

Kde budete spať?

Izby sú útulne zariadené, nájdete tu káblovú TV, rádio, telefón, trezor a kúpeľňu s WC a sprchou alebo vaňou. Niektoré izby majú tiež balkón s výhľadom.

Na čom si pochutnáte?

Tešiť sa môžete na špičkovú regionálnu kuchyňu. Raňajky sa podávajú formou bufetu a večer sa tešte na štvorchodové menu zložené z predjedla, hlavného chodu, dezertu a šalátového bufetu.

Kde budete relaxovať?

Hotel disponuje wellness zariadením, kde načerpáte novú energiu. Nájdete tu saunu, parný kúpeľ aj vírivku. V ponuke sú ďalej rôzne masáže a kozmetické služby. Športovci uvítajú fitness a stolný tenis, pre deti je tu detský klub a pokojnejšie povahy preskúmajú hotelovú knižnicu.

Ferienhotel Alber ***

Ferienhotel Alber ***

Arnoldstraße 26 , Mallnitz
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Alber Maria IČ: 26261602


+43(4784)525

info@ferienhotel-alber.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
10 m
Zjazdovka
4 km