Vydajte sa na dovolenku do nádherných Álp, užite si krásy národného parku Ötscherland. Ubytovanie v českom penzióne Sunny pri jazere Lunzer See s raňajkami formou bufetu či polpenziou s večerou formou bufetu je ideálnym riešením.

O ubytovaní

Kochajte sa krásami Álp a objavte výnimočné miesta národného parku Ötscherland, ktorý sa nachádza len necelé 3 hodiny jazdy od Bratislavy. Ubytovanie je pre vás zabezpečené v horskom Penzióne Sunny v mestečku Lunz am See pri jazere Lunzersee s českým personálom. Pre vodákov máme skvelú správu, len kúsok od penziónu sa pod horou Goller nachádza jedna z najobľúbenejších rakúskych riek, rieka Salza s krásnou tiesňavou v dolnej časti s dĺžkou 78 km. Centrum mesta má potom pre jeho návštevníkov pripravené rôzne monumenty kultúrneho dedičstva, neďaleké Ötscherské kvapľové jaskyne zase nezameniteľnú atmosféru. V zime potom využite nadštandardne upravené zjazdovky a prepychové skiareály v blízkom okolí, napríklad Ötscher Lackenhof (11 km) alebo Hochkar (15 km).

Kde budete spať?

Izby penziónu sú vybavené satelitnou televíziou, DVD prehrávačom a vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha), ktoré nájdete oproti izbe. K dispozícii je tiež plne vybavená kuchynka s mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou a chladničkou.

Na čom si pochutnáte?

V penzióne si pochutnáte na servírovaných raňajkách , vďaka ktorým sa posilníte na celodenné objavovanie úchvatného okolia.

Pension Sunny

Pension Sunny

Seestrasse 10 , Lunz am See
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Open Project s.r.o. IČ: 06440088


+420 608 002 008

info@pensionsunny.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od jazera
1,8 km
Zastávka
81 m
Zjazdovka
3,4 km