Užite si pobyt v obľúbenom Hoteli Alpen Arnika *** uprostred rakúskych Álp. V lete vás čaká horská turistika aj grilovanie na terase. Dieťa do 15 rokov má ubytovanie s vami zdarma, v hoteli je navyše český personál, takže sa budete cítiť ako doma.

O ubytovaní

Hotel Alpen Arnika **** sa nachádza v nadmorskej výške 1 650 m v stredisku Tauplitzalm neďaleko Bad Mitterndorfu. Stredisko je obľúbené u turistoch všetkých vekových kategórií a v zime aj u milovníkov zimných športov, ako je lyžovanie a snowboarding. Hotel sa nachádza priamo na zjazdovke, kde je k dispozícii lanovka, sedačková lanovka a lyžiarske vleky pre deti. Okrem polohy je veľkou výhodou hotela aj to, že má českých majiteľov. Nemusíte sa teda obávať jazykovej bariéry, pretože sa bez problémov dohovoríte po česky či slovensky.

Aké horské vrcholy vás teda čakajú? Napríklad Lawinenstein (200 m), Schneiderkogel (500 m) a Bergbahn Tauplitz (500 m). Celkovo sa môžete tešiť na 42 km zjazdoviek všetkých úrovní a vysokú snehovú pokrývku ideálnu na freeride lyžovanie. Pre deti je k dispozícii Kinderland Park s 80 m dlhým toboganom, lyžiarskou školou a škôlkou a skúšobnými skokanskými prekážkami. Bežkári na lyžiach ocenia desiatky kilometrov upravených tratí.

Vyberte sa na výlet k jazerám Lake Grosssee (1,5 km), Krallersee (2 km) a Steirersee (4 km) alebo k Vodopádu Tauplitz (19,3 km). Navštívte aj neďaleké mestečko Bad Mitterndorf (11 km), ktoré láka najmä na nové termálne kúpele s vnútornými a vonkajšími bazénmi, saunami a procedúrami. Odtiaľto sa môžete vydať na netradičný výlet na bosom chodníku Barfuβpark (13 km), kde si môžete doslova vyskúšať 15 stanovíšť s rôznymi materiálmi vrátane lávových kameňov, drevnej štiepky a bahna.

Kde budete spať?

Izby sú zariadené v klasickom alpskom štýle - nechýbajú štýlové dekorácie ani drevené prvky, ktoré sú vyrobené z borovicového dreva. Z izieb je krásny výhľad na okolité hory** a niektoré majú aj balkón.

Dvojlôžková izba (20 - 26 m²) je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami, TV, šatníkovou skriňou, priestorom na sedenie a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a sušičom vlasov.

V rodinnej izbe (30 m²) sa môžu ubytovať až 4 osoby na manželskej posteli a posteli s 2 samostatnými lôžkami. K dispozícii je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a sušičom vlasov, TV, priestor na sedenie a šatníková skriňa.

Apartmán (80 m²) ponúka dostatok priestoru na spanie pre 5-10 osôb v 2 oddelených spálňach a obývacej izbe s rozkladacou pohovkou. Výhodou apartmánu je kompletne vybavený kuchynský kút** s jedálenským stolom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a sušičom vlasov, TV a úložný priestor.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii s krbom sa podávajú tradičné štajerské jedlá z miestnych produktov a ponúkajú tu aj kvalitné vína. Ponúka raňajky formou bufetu vrátane rakúskych špecialít. Na obed budete mať pripravený balíček, ktorý si môžete vziať so sebou na výlety. Večera je výberom z jedálneho lístka a predstavuje trojchodové jedlo so šalátovým barom. Ako bonus dostanete fľašu vína ako darček a v lete je k dispozícii aj grilovanie.

Kde budete relaxovať?

Relaxovať môžete v hotelovej saune.

Hotel Alpen Arnika ***

Hotel Alpen Arnika ***

Tauplitzalm 8 , Bad Mitterndorf
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Tauplitzhotel Alfa s.r.o. IČ: 435052h


+420 734384284

info@alpenarnika.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Česky hovoriaci personál
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
0,9 km
Zjazdovka
0,5 km