Tešte sa na rodinnú dovolenku plnú relaxu a krásnej štajerskej prírody. V hoteli Berghof Mitterberg *** na vás čaká bohatá polpenzia, barbecue, wellness s bazénom a saunami, Dachstein Card, tenis, bowling, stolný futbal, šípky a v zime tiež skibus.

O ubytovaní

Hotel Berghof Mitterberg *** sa nachádza v malebnej horskej obci Mitterberg-Sankt Martin v regióne Schladming-Dachstein v rakúskom Štajersku. Príďte si užiť príjemnú rodinnú atmosféru, luxusné zázemie aj pestré voľnočasové aktivity, a pritom objavte krásy „Zeleného srdca Rakúska“.

Štajersko je najobľúbenejším prázdninovým regiónom samotných Rakúšanov a pýši sa neobvyklou rozmanitosťou krajiny. Hotel Berghof Mitterberg *** ležiaci v nadmorskej výške 800 m je ideálnym východiskovým bodom pre výlety pešo aj na bicykli po početných turistických trasách v jeho okolí. Zdolať môžete napríklad Grimming (18 km) – najmohutnejšiu samostatne stojacu horu v pohorí Dachstein, prípadne ďalšie vrcholy ako Gumpeneck (20 km) či Kammspitz (11 km). Skvelými cieľmi výletov sú tiež napríklad vodopády Riesachfälle (35 km), jazero Ödensee, (29 km) či obrovská ľadová jaskyňa Dachstein (33 km).

Skvelým spestrením dovolenky je návšteva zábavného parku Gröbming (9 km) s veľkým lanovým centrom a ďalšími atrakciami pre malých aj veľkých. Za nerušenou relaxáciou sa vydajte do termálnych kúpeľov GrimmingTherme, kde si po aktivitách v horách dokonale oddýchnete.

Región Schladming-Dachstein ponúka aj perfektné podmienky pre dovolenku v zime. Medzi milovníkmi zimných športov sa najväčšej popularite tešia ski areály Ennstal (16 km), Ski Amadé (40 km) či Schladming Dachstein (28 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlne zariadenej izbe s dreveným nábytkom a vlastnou kúpeľňou. Súčasťou vybavenia je satelitná televízia, WiFi pripojenie, minibar, trezor a fén.

  • Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou a písacím stolom, v kúpeľni sa nachádza sprchovací kút. Niektoré z izieb umožňujú prístelku a väčšina má vlastný balkón.

  • Trojlôžková izba je bez balkóna a neumožňuje prístelku. K vybavenej izby patrí manželská posteľ, samostatné jednolôžko a písací stôl, v kúpeľni nájdete vaňu.

  • Štvorlôžková izba zahŕňa 2 manželské postele a písací stôl, kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom. Niektoré z týchto izieb majú aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s letnou terasou a zimnou záhradou si budete vychutnávať nielen kulinárske zážitky, ale aj nádherný výhľad na krajinu Mitterbergu. Tešiť sa môžete predovšetkým na tradičnú, regionálnu kuchyňu.​

Kde budete relaxovať?

Aktívna dovolenka v horách sa nezaobíde bez poctivej relaxácie. Za tou sa vydajte do hotelového wellness centra. Nájdete tu regeneračný bazén s výhľadom na hory, solárium a sauny (fínsku, infračervenú a bio). Dopriať si môžete aj uvoľňujúcu masáž.

Cestujete s deťmi?

Pre zábavu malých hostí je tu detské ihrisko a detský kútik. Staršie deti a dospelí sa pobavia v spoločenskej miestnosti s biliardom, stolným tenisom a šípkami.

Niečo naviac

Hotel ponúka skvelé zázemie pre športových nadšencov: dva tenisové kurty a multifunkčné ihrisko na futbal, volejbal a basketbal. K dispozícii je tiež posilovňa.

Hotel Berghof Mitterberg ***

Hotel Berghof Mitterberg ***

Matzling 69 , Mitterberg
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Thomas Schwaiger IČ: 60395904


+43 368 434 002

info@berghof-mitterberg.at

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
7:00 - 10:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Česky hovoriaci personál
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
9 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
10 km