Spoznajte krásy štajerskej prírody pri pobyte pre dvoch v štýlovom horskom hoteli Gasthof Kreischberg s raňajkami, zľavovou kartou a voľným vstupom do voľnočasového parku s bazénmi. Ideálna lokalita na turistiku a výlety v malebnej prírode.

O ubytovaní

Vyberte sa na dovolenku do hotela Gasthof Kreischberg ***, ktorý sa nachádza v blízkosti mesta Murau v rakúskom Štajersku. Vďaka polohe hotela budete mať úchvatný výhľad na hory v jednom z najkrajších regiónov Rakúska. Štajersko je navyše prezývané „Zelené srdce Rakúska“. Lesy pokrývajú približne 60 % územia. Okolie je preto ideálne na pešiu turistiku a cykloturistiku a trasy sú prehľadne označené.

V rekreačnom parku Unzmarkt-Freuenburg (32 km) na vás čaká prírodné kúpalisko, tenisové kurty, ihrisko na plážový volejbal, detské preliezačky a ďalšie atrakcie na strávenie skvelého letného dňa. V zime si užijete veľa zábavy na lyžiach, najbližšia zjazdovka lyžiarskeho areálu Kreischberg je vzdialená len 1 km, len 50 m od ubytovania sa nachádza aj zastávka skibusu. Celkovo 42 zjazdoviek všetkých stupňov náročnosti a jeden z najlepších rakúskych snowparkov sú na dosah.

Môžete sa vybrať na túru do prírodného parku Zirbitzkogel-Grebenzen (31 km) s turistickým chodníkom Via Natura, bicyklovať sa po časti cyklotrasy Murradweg a vyskúšať jazdu parným vláčikom Murtalbahn. Malebné historické mestečká Murau (5,8 km) a Oberwölz (33 km) vás potom očaria svojimi krásnymi pamiatkami. Pre milovníkov histórie je tu aj Benediktínske opátstvo svätého Lambrechta (20,5 km) alebo Drevárske múzeum svätého Ruprechta (5,9 km), venované okrem iného tradičným remeslám.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej, dobre vybavenej izbe s vlastnou modernou kúpeľňou a WiFi pripojením, odkiaľ si môžete vychutnať krásny výhľad na čarovné údolie Murau. Vyberte si z nasledujúcich možností:

  • Dvojlôžková izba Standard má rozlohu 12 m² a okrem pohodlnej postele je vybavená aj TV s plochou obrazovkou a stolíkom so stoličkami.

  • Rodinná izba má rozlohu 25 m² a môžu sa v nej ubytovať až 3 osoby. Je v nej televízor s plochou obrazovkou a konferenčný stolík.

  • Rodinné štúdio (25 m²) ponúka priestor až pre 4 osoby. Priestory na spanie sa dajú čiastočne oddeliť závesom, čo vám poskytne viac súkromia. V izbe sa nachádza aj jedálenský stôl so stoličkami a TV.

  • Apartmán s dvomi spálňami ponúka vyššiu úroveň komfortu vďaka ploche 40 m², ktorá zahŕňa samostatnú spálňu s manželskou posteľou a druhú miestnosť s manželskou posteľou, TV a stolom a stoličkami.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa každé ráno podávajú bohaté raňajky formou bufetu s výberom slaných, sladkých, teplých a studených jedál. Večer sa raňajková miestnosť premení na bar, kde si hostia môžu posedieť a zabaviť sa po dni plnom dobrodružstiev. Vyskúšať môžete aj obľúbenú reštauráciu Älteste Gaststätte der Steiermark (2,9 km), kde si môžete vychutnať špeciality rakúskej kuchyne pripravené z miestnych surovín.

Niečo naviac

Hotel má úschovňu lyží a bicyklov, takže si môžete zbaliť svoje obľúbené športové vybavenie.

Gasthof Kreischberg ***

Gasthof Kreischberg ***

Sankt Georgen 21 , Sankt Georgen ob Murau
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Kalman Krisztina Agota IČ: 40-228/2011


+36 30 342 9967

gasthof@murau-kreischberg.eu

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od jazera
0,5 km
Zastávka
30 m
Aquapark
5,6 km
Zjazdovka
1,2 km