Vydajte sa do lyžiarskeho raja v rakúskych Alpách. V hoteli Zeferer na vás čaká nielen český personál a majitelia, ale aj bohaté raňajky a sauna. Okolie hotela je ako stvorené pre dovolenku plnú zábavy a zimných športov
Vydajte sa do lyžiarskeho raja v rakúskych Alpách. V hoteli Zeferer na vás čaká nielen český personál a majitelia, ale aj bohaté raňajky a sauna. Okolie hotela je ako stvorené pre dovolenku plnú zábavy a zimných športov

Alpský hotel s výhľadom na ľadovec

Hotel Zeferer s českým personálom aj majiteľom (vedú tiež obľúbený penzión Rosenstüberl) je v krásnom a romantickom údolí - z izby uvidíte priamo na majestátnu stenu ľadovca Dachstein. Ubytujete sa v priestranných a príjemne zariadených izbách s vlastnou kúpeľňou, televíziou a balkónom.

Lyžiari potrebujú veľa energie a výborná domáca strava je na to pripravená. Bohaté raňajky sa podávajú od 8:00 a každý deň sa obmieňajú. Za príplatok si vychutnajte tiež večere - na výber je z 2 - 4 jedál. Pri svojom pobyte môžete tiež využívať hotelovú saunu.


Hotel má vynikajúce hodnotenie od našich zákazníkov, ktorí si najviac chvália skvelú lokalitu, vynikajúcu stravu a príjemný personál.


Okolie plné špičkových zjazdoviek

Určite si so sebou zabaľte poriadnu čapicu, rukavice a šál, na ľadovci Dachstein totiž občas pekne fúka. Nič však nemôže pokaziť zážitok z perfektne upravených svahov, mnoho kilometrov zjazdoviek a nádherného výhľadu. Nezabudnite počas oddychu navštíviť Dachstein Eispalast (ľadový palác).

Navštívte pokojne niekoľko z 5 špičkových lyžiarskych oblastí, ktorými sa môže pýšiť lyžiarsky rezort Ski Amade. Stačí vám jeden skipas a môžete si zalyžovať v ktoromkoľvek areáli chcete.

Lyžovačka na ľadovci Dachstein:

  • Oblasť s 95 lanovkami a 226 km zjazdoviek uspokojí aj tých najnáročnejších lyžiarov.
  • Jedinečné atrakcie ako dachsteinský závesný most, Sky Walk, ľadový palác - toto všetko je v cene skipasu
  • Niekoľko zjazdoviek pre detských začiatočníkov - školičky a vleky pre najmenších, preliezačky či slalomy.
  • Sánkarské dráhy

Z vlastnej skúsenosti odporúčame lyžovanie na Planaj a Kaibling.

Planai: je známi pre svoje športové zjazdovky. Nachádza sa len 15 minút od penziónu a má veľmi dobré snehové podmienky. Parkovanie hneď pri zjazdovke zdarma.

Hauser Kaibling: ponúka dokonalo upravené zjazdovky a nadchne tak každého lyžiara. Len 25 km od hotela.

V blízkosti ubytovania je možnosť lyžovania aj v ďalších strediskách.


TIP!Vedeli ste, že na svahu má vždy prednosť lyžiar idúci vpredu? A poznáte pravidlá bieleho kódexu? Prečítate si ich na našom blogu.


Hotel Zeferer ***

Hotel Zeferer ***

Hachau 42 , Filzmoos
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jitka Vehovská IČ: UID-ATU66758234


+436604644854

hotel.zeferer@email.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie