Dovolenka v českom penzióne Gemshorn***, ktorý nájdete v Zillertalskom údolí na juhu Rakúska. Polpenzia, karta Arenascheck plná výhod a nespočetné množstvo športových a zábavných aktivít. Dieťa do 11,9 rokov zdarma.
Dovolenka v českom penzióne Gemshorn***, ktorý nájdete v Zillertalskom údolí na juhu Rakúska. Polpenzia, karta Arenascheck plná výhod a nespočetné množstvo športových a zábavných aktivít. Dieťa do 11,9 rokov zdarma.

Dovolenka na juhu Rakúska v českom penzióne Gemshorn***

Penzión Gemshorn*** sa nachádza v obci Hainzenberg v Zillertalskom údolí asi hodinu od Innsbrucku a 2 hodiny od Národného parku Veľké Taury, v ktorom sa nachádza najvyšší vrchol Rakúska Grossglockner (3798 m n.m.). V penzióne vás navyše privíta česky hovoriaci personál, takže sa nemusíte báť jazykovej bariéry.

Ubytovaní budete v útulne zariadených izbách s nábytkom z masívneho dreva, vlastným sociálnym zariadením a LCD TV s ponukou českých programov.

Súčasťou penziónu je aj jedáleň, kde si pochutnáte na výborných pokrmoch pripravovaných z čerstvých a kvalitných surovín. Mimo českého piva môžete ochutnať aj typickú rakúsku pálenku.

Zillertalské Alpy - raj pre milovníkov turistiky a cyklistiky

Okolie penziónu ponúka nespočetné množstvo aktivít - od golfu, cez tenis a bobovú dráhu až po letné kúpalisko a termálne kúpele.

Zillertal ďalej ponúka vyše 1 000 km značených trás pre pešiu turistiku rôznej náročnosti. Vydať sa tak môžete na túry po vrstevniciach i na náročnejšiu okružnú túru po kopcoch.

Odporúčame tiež návštevu Krimmelských vodopádov, ktoré patria vďaka svojej výške 380 metrov medzi druhé najväčšie v Európe. Po výletoch môžete relaxovať v jedných z mnohých zážitkových, termálnych kúpeľov, ktorými je táto oblasť taktiež preslávená.

Výhodná karta Arenascheck

Užite si množstvo zliav a výhod s touto kartou, ktorú dostanete zdarma.

  • Používanie autobusovej dopravy Wander-Bus zadarmo.
  • Informačné materiály vo všetkých turistických kanceláriách v Zell im Zillertal a v Gerlos zdarma.
  • Využitie ihriska na plážový volejbal - "Freizeitpark" Zell im Zillertal a športovísk pri "Arena Coaster" zadarmo.
  • Bezplatná účasť na turistických výletoch organizovaných turistickým oddielom v Zell a v Gerlos
  • Zľavy na lanovky "Zillertal Arena", "Freizeitpark" Zell im Ziller, tenisové kurty, minigolf, rafting v Gerlos, Krimelské vodopády a ďalšie.
Pension Gemshorn ***

Pension Gemshorn ***

Dörfl 393 , Hainzenberg
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Peška Pavel IČ: 105/9113


+420 774 709 946

info@gemshorn.eu

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie