Užite si pobyt v českom penzióne Tyrol v nádhernej prírode Álp pri Národnom parku Hohe Tauern. Tešte sa na polpenziu, požičanie bicyklov a Hochkönig Card plnú výhod. Poloha penziónu je ideálna pre turistov i cyklistov.
Užite si pobyt v českom penzióne Tyrol v nádhernej prírode Álp pri Národnom parku Hohe Tauern. Tešte sa na polpenziu, požičanie bicyklov a Hochkönig Card plnú výhod. Poloha penziónu je ideálna pre turistov i cyklistov.

Pobyt v horskom penzióne Tyrol s českým personálom

Pension Tyrol sa nachádza v malebnej obci Maria Alm uprostred pohoria Steinernen Meer pri rakúskom národnom parku Hohe Tauern. Štýlový penzión zariadený v horskom štýle disponuje útulne zariadenými izbami s vlastným sociálnym zariadením, WiFi a káblovou TV.

Súčasťou penziónu je aj reštaurácia a bar, kde môžete tráviť voľné chvíle pri českom pive, alebo rakúskom Schnaps. V penzióne sa môžete tešiť na rodinnú atmosféru a česky hovoriaci personál, ktorý vám so všetkým ochotne poradí. Hneď vedľa penziónu nájdete supermarket.


Penzión Tyrol navštívili už stovky zákazníkov a je pre svoje služby a ochotný personál hodnotený ako skvelé miesto pre dovolenku - patrí medzi 5 najlepšie hodnotených pobytov na portále Zľavoking.sk.


Soľné bane, turistika a cyklistika

Len pár kilometrov od penziónu sa nachádza Národný park Hohe Tauern, ktorý je ideálnym miestom pre turistiku. Obdivovať tu môžete nádhernú prírodu, ktorá poteší každého návštevníka.

Okolie penziónu je tiež vhodné pre cyklistiku - Rakúsko je totiž povestné krásnymi cyklotrasami.

Na výlet sa rozhodne vydajte aj do nádherného Salzburgu, kde vedľa pamiatok pripomínajúce rodisko Mozarta nájdete aj niekoľko soľných baní, ktorých prehliadka je jedinečným zážitkom. Asi hodinu jazdy autom je vzdialené tiež Hitlerovo Orlie hniezdo.

Hochkönig Card - karta plná výhod

  • Neobmedzené využitie lanoviek v regióne Hochkönig a turistického autobusu Maria Alm - Mühlbach.
  • Neobmedzené využitie tenisových kurtov a kúpaliska v Maria Alm.
  • 1x počas pobytu voľná jazda na bobovej dráhe v Saalfelden.
  • Voľný vstup do múzea národného parku Hohe Tauern v Mittersillu a do baníckeho múzea v Mühlbachu.
  • Čaká na vás tiež množstvo zliav napr. zľava do lanového centra Natrun Maria Am, zľava na lanovku a detský park Alpendorf v St. Johanne im Pongau, zľava do vodného sveta v Krimmli (mimo Krimmelské vodopády) a ďalšie.
Pension Tyrol

Pension Tyrol

Hochköenigstrasse 7 , Maria Alm
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Peška Pavel IČ: 105/9113


+(420) 774 709 946

pension@pensiontyrol.com

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie