Dovolenka v rakúskych Alpách v hoteli s českými prevádzkarmi. V cene raňajky a zľavová karta. V okolí je ľadovec Dachstein i úžasné miesta na výlety, turistiku a cykloturistiku.
Dovolenka v rakúskych Alpách v hoteli s českými prevádzkarmi. V cene raňajky a zľavová karta. V okolí je ľadovec Dachstein i úžasné miesta na výlety, turistiku a cykloturistiku.

Alpský hotel s výhľadom na ľadovec

Hotel Zeferer s českým personálom aj majiteľom (vedú tiež obľúbený penzión Rosenstüberl) je v krásnom a romantickom údolí - z izby uvidíte priamo na majestátnu stenu ľadovca Dachstein. Ubytujete sa v priestranných a príjemne zariadených izbách s vlastnou kúpeľňou, televíziou a balkónom.

Turisti aj cyklisti potrebujú veľa energie a výborná domáca strava je na to pripravená. Bohaté raňajky sa podávajú od 8:00 a každý deň sa obmieňajú. Za príplatok si vychutnajte tiež večere - na výber je z 2 - 4 chodov.


Hotel má vynikajúce hodnotenie od našich zákazníkov, ktorí si najviac chvália skvelú lokalitu, vynikajúcu stravu a príjemný personál.


Turistika a výlety po okolí

1 000 km turistických a 930 km cyklistických trás vám v teplejších mesiacoch sprostredkujú nezabudnuteľné zážitky.  

  • Vydajte sa chodníkom Divoká voda so 14 zastávkami, alebo okolo Štajerského Bodamského jazera.
  • Termálne kúpele Altenmarkt im Pongau (15 km) kde nájdete 11 bazénov, 5 druhov sáun aj parný kúpeľ.
  • Môžete sa vydať na výlet do krásneho Salzburgu (50 km), za návštevu stojí tiež Orlie hniezdo, ktoré nájdete v Nemecku (90 km od hotela).
  • Ľadovec Dachstein poskytuje výber jedinečných atrakcií ako zavesený most, Sky Walk a nádherný ľadový palác so schodmi do neznáma.

So Salzburger Sportwelt Card môžete denne navštíviť cez 30 krásnych atrakcií a získať zľavy na vstupy. Je vhodná k športovému a kultúrnemu vyžitiu pre všetky vekové kategórie.

Hotel Zeferer ***

Hotel Zeferer ***

Hachau 42 , Filzmoos
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jitka Vehovská IČ: UID-ATU66758234


+436604644854

hotel.zeferer@email.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie